- 3 Şubat 2018
- 128
- 34
- 13
- Konu Sahibi mandalinaseverim
Merhabalar,
Prolaktin testimin sonucu 31,07 çıktı.
Sizce bu hamileliğe engel midir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde prolaktinim 49 cıktı. Malesef hamileliğe engel. Doktor ilaç vermiş olması gerekiyor. Dostinex kullanıyırum ben. Benim süt hormonum fazla estrodoil düşük çıktı. Hayıt tohumu hormonu dengeliyormuş 3 gündür içiyorum. Bu arada catlama günümde calısmalara devam. Bu ay hiç umudum olmadıgından kocamın yanına yaklasmıyorum bile :)) catlama gününde denerim bir kere. Doktor bir ay sonra gel tekrar bakacaz hormonlarına dediMerhabalar,
Benim bir de adetimin 23. günü progMerhaba benimde prolaktinim 49 cıktı. Malesef hamileliğe engel. Doktor ilaç vermiş olması gerekiyor. Dostinex kullanıyırum ben. Benim süt hormonum fazla estrodoil düşük çıktı. Hayıt tohumu hormonu dengeliyormuş 3 gündür içiyorum. Bu arada catlama günümde calısmalara devam. Bu ay hiç umudum olmadıgından kocamın yanına yaklasmıyorum bile :)) catlama gününde denerim bir kere. Doktor bir ay sonra gel tekrar bakacaz hormonlarına dedi
Merhaba benimde prolaktinim 49 cıktı. Malesef hamileliğe engel. Doktor ilaç vermiş olması gerekiyor. Dostinex kullanıyırum ben. Benim süt hormonum fazla estrodoil düşük çıktı. Hayıt tohumu hormonu dengeliyormuş 3 gündür içiyorum. Bu arada catlama günümde calısmalara devam. Bu ay hiç umudum olmadıgından kocamın yanına yaklasmıyorum bile :)) catlama gününde denerim bir kere. Doktor bir ay sonra gel tekrar bakacaz hormonlarına dedi
Hormon ilacı kullanırken gebelik çalışması yapılmaz. Doktorun mu söyledi bunu sana.Merhaba benimde prolaktinim 49 cıktı. Malesef hamileliğe engel. Doktor ilaç vermiş olması gerekiyor. Dostinex kullanıyırum ben. Benim süt hormonum fazla estrodoil düşük çıktı. Hayıt tohumu hormonu dengeliyormuş 3 gündür içiyorum. Bu arada catlama günümde calısmalara devam. Bu ay hiç umudum olmadıgından kocamın yanına yaklasmıyorum bile :)) catlama gününde denerim bir kere. Doktor bir ay sonra gel tekrar bakacaz hormonlarına dedi
Çok yüksek değil senin gebeliğe engel olmaz. Ama yine de düşürmekte fayda var. Hormon dengeleyici şeyler kullan. Hayıt suyu ve Aslan pençesi çayı bire bir bunun için.Merhabalar,
1 ay kullan dedi. Ama arastırdıgım kadarıyla eger baska problem yoksa prolaktin düşünce hamile kalan çok. Hayıt tohumu yada aslan pencesi otu bunları arastırabilirsin. Umarım bizde bebeklerimize kavusuruz.
Çok yüksek değil senin gebeliğe engel olmaz. Ama yine de düşürmekte fayda var. Hormon dengeleyici şeyler kullan. Hayıt suyu ve Aslan pençesi çayı bire bir bunun için.
Aynen doktor söyledi gebelik durumunda bırakacaz dediHormon ilacı kullanırken gebelik çalışması yapılmaz. Doktorun mu söyledi bunu sana.
31 gebeliği engellemez. Stres kaynaklı olabilir.1 senedir deniyoruz eşimin spermiyogramı normal, benim de daha önce yumurta takibi yapıldı bi sonuç alamadık yine. En son başka bi jinekoloğa gittim o da benden LH FSH TSH, rahim filmi, prolaktin ve progesteron testi istedi, filmi çektirdim tüplerim açık diğer hormonlar normal çıktı, bi prolaktik referans aralığı 2-25 benim 31 çıktı, bir de progesteron var onu da bu cuma yaptırıcam, inşallah o da normal çıkar
Öyle miymiş. Genelde sağlıklı olmayan gebeliklere neden oluyor ama doktorun takipteyse hemen bıraktırırsa bişey olmaz heralde. Doktor sonuçta bi bildiği vardır.Aynen doktor söyledi gebelik durumunda bırakacaz dedi
Zaten bu ay sansıma 1 defa deneyecem hormonlarım dengelensin o zaman gün asırı ilişki düşünüyorumÖyle miymiş. Genelde sağlıklı olmayan gebeliklere neden oluyor ama doktorun takipteyse hemen bıraktırırsa bişey olmaz heralde. Doktor sonuçta bi bildiği vardır.
31 gebeliği engellemez. Stres kaynaklı olabilir.
Kesinlikle :)O zaman bi tatil iyi gelebilir :)
Bence de 31 yüksek degil. Strese bağlı bir hormon. Ben ilk yaptirdigimda 75 cikmisti. Dostinexle düşürdük. Simdi 29 civari seyrediyor. Doktorum yüksek degil sıkıntı yok dedi. Ama 2 ayda bir ölçtür derim eger gebelik olmazsa.