- Konu Sahibi heytbengeldim
-
O yüzden dedim ya biraz garip diye. Bakalım bir süre bende erteledim. Rabbim hayırlı zamanda versin. Sizde çok yardımcı oldunuz tesekkur ediyorum.Allah Allah. İçeriye boşalmayı daha çok severler aslında. Çok ilginç.
Benim vardı en çokta gögüs cevremdeBu prolaktini yuksek olan bayanlar goguste ve cevresinde omuzlariniza kadar belirgin damarlar varmiydi ?
Benim vardı en çokta gögüs cevremde
Normal değere dönmüssün darısı başıma. Haftaya gidecm bende bakalım benım değerlerim ne cıkacakTahlil sonuclarim cikti prolaktin 27 cikmis. Muhtemelen 2 aydir yuksek bu ay düsecek. Cunku 2 aydir inanilmaz derecede siş ve agriyorlar.
Normal değere dönmüssün darısı başıma. Haftaya gidecm bende bakalım benım değerlerim ne cıkacak
Hiç mi gebe kalamadın? Bnmde yüksek ama ilaçla düşüyo bi de kürtajım var ilk tedavide hemen sonç aldım şimdi yine ykselmş yazını okuyunca korktumMerhaba bizzat bu sıkıntıyı yaşayanlardanım 4.kez dostinex tedavisi oldum işe yaramadı meğersem hipofiz bezi tümörü varmış küçük olduğu için ameliyata egerek yok dediler
Benim eşimde aynı dr dediği gnler özellkle baskı hissediyomş psikoljisini bozuyomuşum ben dr felan gtme olmuyosa olmuyo dediMerhaba değerimiz aynı çıkmış. Ben 2 aydır uğrasıyorum bebek için. Bakalım erteledik bebek fikrini. Ben catlama günlerimi eşime soyleyince eşim bunu baskı olarak algılamış. Rabbim verecegi vaktı bilir çıkarttım bebek fikrini kafamdan
Hiç mi gebe kalamadın? Bnmde yüksek ama ilaçla düşüyo bi de kürtajım var ilk tedavide hemen sonç aldım şimdi yine ykselmş yazını okuyunca korktum
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.. bnmde bebek düşündüğüm sıralar düşüyo stresten midir benm de mi beyinde bir şey var bilmiyorumevet canım 2.5 yılda hiç gebe kalmadım malesef bizimki eşli tedavi eşimde de problem var aynı zmanda tedavi görüyoruz bende ki tek problem prolaktin hormonu oda tümörden kaynaklı ilaç kullansam dahi 1 haftada geri yükseliyor
Yükseliyo dicektimCanım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.. bnmde bebek düşündüğüm sıralar düşüyo stresten midir benm de mi beyinde bir şey var bilmiyorum
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.. bnmde bebek düşündüğüm sıralar düşüyo stresten midir benm de mi beyinde bir şey var bilmiyorum
Biraz zaman geçsin de aklında o kaldı bi onu da yaparım inşallah gerek kalmaz dainşallah canım eğer sürekli bu şekilde ise beyin emarı çektirmeni tavsiye ederim
evet canım 2.5 yılda hiç gebe kalmadım malesef bizimki eşli tedavi eşimde de problem var aynı zmanda tedavi görüyoruz bende ki tek problem prolaktin hormonu oda tümörden kaynaklı ilaç kullansam dahi 1 haftada geri yükseliyor
Hipofizdeki adenomu nasıl ölçtünüz? Mr a mı girdiniz?Hipofiz tümörünüzün boyutu ne kadar?
Bir de acaba doktor prolaktin kaç değerde iken ilaç verdi?
Benim de 2*2 adenomum var hipofizde.
Prolaktin 31.
Adet gecikmesi, süt gelmesi yok.
Hormon tetkiklerim de temiz çıktı.
Adenom başka bir hormonumu baskılamadığı için ve herhangi aksi bir belirtim olmadığı için doktor ilaca gerek yok kontrolde olalım dedi sadece.
Size neden ilaç verdi de bana vermedi diye düşündüm de ondan soruyorum.
valla canım bende aynı sorundan gitmiştim parlodel adlı ilaç vermişti ilacı 15 gün kullandım daha sonra bir şüpheyle reglime 3-4 gün varken yaptığım test pozitifti :)))) ama mutlaka takip et onu düşünmemeye çalış düşündükçe daha çok çıkıyor :)Merhabalar yaklasık 3 aydır bebek istiyoruz bugun kadın doguma gittim. Yumurtalıklarıma baktırmak için gebelik için bir sorunum varmı diye. Yumurtalıklarda bir sıkıntı olmadıgını soyledi ve hormon testi istedi. Prolaktin yani süt hormonu normal olması gereken değerin iki katı çıktı. Buda yumurtaların catlamasına engel dedi belkide bu yüzden gebe kalamıyorsun dedi.Boyle bir sorunla karşılaşan oldumu ilaç kullanırken gebe kalan yada ilacı bittikten sonra gebe kalan. Biraz stres yaptımda.
Hipofiz tümörünüzün boyutu ne kadar?
Bir de acaba doktor prolaktin kaç değerde iken ilaç verdi?
Benim de 2*2 adenomum var hipofizde.
Prolaktin 31.
Adet gecikmesi, süt gelmesi yok.
Hormon tetkiklerim de temiz çıktı.
Adenom başka bir hormonumu baskılamadığı için ve herhangi aksi bir belirtim olmadığı için doktor ilaca gerek yok kontrolde olalım dedi sadece.
Size neden ilaç verdi de bana vermedi diye düşündüm de ondan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?