• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin süt hormonu yüksekliği tedavisi ile hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde prolaktin yuksekligim vardı 56 civarıydı o ay ilaç kullanırken korundum doktorum hamile kaldığını öğrendiğin ay bırakırsın ilacı demişti ama olumsuz şeyler okuyunca korunmaya devam ettik . Ilaci bitti 2.ayimda hamile kaldım. Bende bir sorun olarak görmüştüm ama elinden geldiğince kafaya takmamaya çalış 😊 rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:KK36:

Çok teşekkür ederim verdiğin moral için❤
Azda olsa moral verebildiysem ne güzel 😊 Ilk gebeliğe engel olarak duyduğumda ağlamıştım hatta hiç gerek yokmuş strese bağlı da bir hormonmuş aynı zamanda.. hayatımızın her anında strese ne kadar az yer verirsek o kadar rahat olucaz sanırım 🤩

canım ben 4yil önce bu sorunu yaşadım, Allah'a çok şükür 3yasinda oğlum var şimdi. moralini bozma bana verilen ilaç 3 taneydi o ay korunduk,hemen düştü zaten.sonrasinda da hormonları dengeye getiren testere dişli aslan pençesi kürü yaptım ve hamile kaldım. hiç stres yapma ,inşallah hayırlısı ile olur

Süt hormonu yüksekliği 39 çıktı ilaç tedavisinin bitmesine 1 ay var olumlu sonuç alanınız var mı?
Benimde prolaktin 57 çıktı dostinex kullanıyorum 2 li olanından ve adetim 12 gün geçti hala adet olmadım sizce hamilelik var mıdır

Benimde prolaktin yuksekligim vardı 56 civarıydı o ay ilaç kullanırken korundum doktorum hamile kaldığını öğrendiğin ay bırakırsın ilacı demişti ama olumsuz şeyler okuyunca korunmaya devam ettik . Ilaci bitti 2.ayimda hamile kaldım. Bende bir sorun olarak görmüştüm ama elinden geldiğince kafaya takmamaya çalış 😊 rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:KK36:
Merhaba canm bizde 1 yıldır evliyz sıkıntı mı var diye gidip bakıldım süt hormonumun yüksek olduğunu söylediler ve iki tabletlik ilac verdi dixtrion mu öyle brsey ve bana yumurtlamanin da sıfır olduğunu söyledi ilaci kullandıktan sonra sut hormonu duserse hamilelik olurmu bilgi verrmsnz

Merhaba canm bizde 1 yıldır evliyz sıkıntı mı var diye gidip bakıldım süt hormonumun yüksek olduğunu söylediler ve iki tabletlik ilac verdi dixtrion mu öyle brsey ve bana yumurtlamanin da sıfır olduğunu söyledi ilaci kullandıktan sonra sut hormonu duserse hamilelik olurmu bilgi verrmsnz
Dostinwx di ismi ilacn

Bana yumurtlamayla ilgili bişey söylememişti doktorum ama değerlerim düştükten sonra hamile kaldım, inşallah sizde hamile kalırsınız tez zamanda, elinizden geldiğince kafaya takmamaya çalışın

Bana yumurtlamayla ilgili bişey söylememişti doktorum ama değerlerim düştükten sonra hamile kaldım, inşallah sizde hamile kalırsınız tez zamanda, elinizden geldiğince kafaya takmamaya çalışın
Teşekkür ederim canım cumlemz inşallah

Back
X