Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azda olsa moral verebildiysem ne güzelÇok teşekkür ederim verdiğin moral için❤
Hayıt prolaktini düşürüyor hem de çok hızlı . İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleginiziSüt hormonu yüksekliği 39 çıktı ilaç tedavisinin bitmesine 1 ay var olumlu sonuç alanınız var mı?
Benimde prolaktin 57 çıktı dostinex kullanıyorum 2 li olanından ve adetim 12 gün geçti hala adet olmadım sizce hamilelik var mıdırSüt hormonu yüksekliği 39 çıktı ilaç tedavisinin bitmesine 1 ay var olumlu sonuç alanınız var mı?
Merhaba canm bizde 1 yıldır evliyz sıkıntı mı var diye gidip bakıldım süt hormonumun yüksek olduğunu söylediler ve iki tabletlik ilac verdi dixtrion mu öyle brsey ve bana yumurtlamanin da sıfır olduğunu söyledi ilaci kullandıktan sonra sut hormonu duserse hamilelik olurmu bilgi verrmsnzBenimde prolaktin yuksekligim vardı 56 civarıydı o ay ilaç kullanırken korundum doktorum hamile kaldığını öğrendiğin ay bırakırsın ilacı demişti ama olumsuz şeyler okuyunca korunmaya devam ettik . Ilaci bitti 2.ayimda hamile kaldım. Bende bir sorun olarak görmüştüm ama elinden geldiğince kafaya takmamaya çalışrabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
![]()
Dostinwx di ismi ilacnMerhaba canm bizde 1 yıldır evliyz sıkıntı mı var diye gidip bakıldım süt hormonumun yüksek olduğunu söylediler ve iki tabletlik ilac verdi dixtrion mu öyle brsey ve bana yumurtlamanin da sıfır olduğunu söyledi ilaci kullandıktan sonra sut hormonu duserse hamilelik olurmu bilgi verrmsnz
İnşallah vardır test yaptın mıBenimde prolaktin 57 çıktı dostinex kullanıyorum 2 li olanından ve adetim 12 gün geçti hala adet olmadım sizce hamilelik var mıdır
İnşallah vardır test yaptın
31 çıktı benim de ilaç falan yazmamıştı bana hangi ilacı kullandınızSüt hormonu yüksekliği 39 çıktı ilaç tedavisinin bitmesine 1 ay var olumlu sonuç alanınız var mı?
Bana yumurtlamayla ilgili bişey söylememişti doktorum ama değerlerim düştükten sonra hamile kaldım, inşallah sizde hamile kalırsınız tez zamanda, elinizden geldiğince kafaya takmamaya çalışınMerhaba canm bizde 1 yıldır evliyz sıkıntı mı var diye gidip bakıldım süt hormonumun yüksek olduğunu söylediler ve iki tabletlik ilac verdi dixtrion mu öyle brsey ve bana yumurtlamanin da sıfır olduğunu söyledi ilaci kullandıktan sonra sut hormonu duserse hamilelik olurmu bilgi verrmsnz
Dostınex31 çıktı benim de ilaç falan yazmamıştı bana hangi ilacı kullandınız
Teşekkür ederim canım cumlemz inşallahBana yumurtlamayla ilgili bişey söylememişti doktorum ama değerlerim düştükten sonra hamile kaldım, inşallah sizde hamile kalırsınız tez zamanda, elinizden geldiğince kafaya takmamaya çalışın
TeşekkürlerDostınex