• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin Süt hormonu değeri hakkında tecrübe sahipleri buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

icinekapanikbirben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
46
50
38
Merhabalar benim prolaktin değerim 35 falan çıktı normal değeri 25 lerde olması gerekiyormuş. Düşürmem için ne yapmam gerekiyor besin olarak neler almam gerekiyor. Aynı zamanda pko hastasıyım. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum

Benim düştü hemen hamile kaldım hemde yumurtlama zamanı ilk hapı içmiştim sadece cok etkili bir ilaç yani düştüm diye bakmadık hamıle kalınca ama düşmüşki kalmısım

Benim prolaktin 126 çıktı dostinex kullandm sıfırlandı sonra tekrar 106 oldu falan derken beynimde adenom tespit edildi senin değer baya düşük dert etme dostinex verirler ayrıca incir üzüm yeme yükseltiyor

Merhabalar benim prolaktin değerim 35 falan çıktı normal değeri 25 lerde olması gerekiyormuş. Düşürmem için ne yapmam gerekiyor besin olarak neler almam gerekiyor. Aynı zamanda pko hastasıyım. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
Pkodan dolayi o değerdedir yüksek ihtimal, soğan kuru deneyin bir süre bence. Mide probleminiz yoksa tabi.

Benim prolaktin 126 çıktı dostinex kullandm sıfırlandı sonra tekrar 106 oldu falan derken beynimde adenom tespit edildi senin değer baya düşük dert etme dostinex verirler ayrıca incir üzüm yeme yükseltiyor
Gerçekten üzüm incir yükseltiyor mu 😲😲 başka ne yememem gerekiyor sizce tecrübelerinize dayanarak soruyorum

Verdi 2 taneydi pazartesi ve çarşamba kullandım 2 taneydi ardından düşüp düşmediğine bakmadık. Senin değerin kaçtı sen kaç adet dostinex kullandın
37küsürdü adetten ye ni temizlenmiştim yumurtlama olmus senin gibi bir hapı krıp içtim pazartesi perrşembe sadece 3 hafta ıcebildim hamile oldugumu ogrendik bakmadık bir daha değere ben adetten temizlendim ten sonra yumırtlamısım yani haptsn 1 tane içmişim hamile kaldıhım da

37küsürdü adetten ye ni temizlenmiştim yumurtlama olmus senin gibi bir hapı krıp içtim pazartesi perrşembe sadece 3 hafta ıcebildim hamile oldugumu ogrendik bakmadık bir daha değere ben adetten temizlendim ten sonra yumırtlamısım yani haptsn 1 tane içmişim hamile kaldıhım da
Sen çatlatma iğnesi kullandın mı ben kullandım mesela dün iğnenin 14.günü ve ben test yaptım negatif çıktı yarın 16. Gün olacak hala adet olmadım. Sen hamileliğini ilk nasıl fark ettin öğrendin

Hayır kafama göre ilaç kullanmıyorum zaten sadece alternatif tıp yöntemi olarak soğan kürünü denedim o da zaten kısa süre içmişim meğersem
Valla bu kürler çok güzel falan tamam çok kadın faydasını görüyorda ne biliyim herkesin değerleri farklı her kür her kadına iyi gelmiyor dikkatli kullanılması gerekir doktor kontrolünde

Bende pkosluyum adetin 2 yada 3. Günü kan vericem çok merak ediyorum TSH amh filan aşırı merak ediyorum

Sen çatlatma iğnesi kullandın mı ben kullandım mesela dün iğnenin 14.günü ve ben test yaptım negatif çıktı yarın 16. Gün olacak hala adet olmadım. Sen hamileliğini ilk nasıl fark ettin öğrendin
İlişkide kan geldi devamı gelmedi her ilişkide sancı giriyordu o şekilde öğrendim ilk hamilelikte de oyle oluyordum ordn suphelen dim catlatma kullanmadım hsg cekilmiştim

Back
X