- 26 Ekim 2020
- 64
- 8
-
- Konu Sahibi Smyragunes
Ilac kullandim 1.49 a dustu ilac jullanmadan once 90 lardaydiProlaktin değeriniz kaç
Şu an 1.49sa hiçbir sorun yok ki. Bende de prolaktin yuksekti ilac aldim ve su an normal 1 ay sonra falan yeniden tahlil yaptirin eger yine her sey normalse mr falan gerek yokIlac kullandim 1.49 a dustu ilac jullanmadan once 90 lardaydi
Bana da doktor mutlaka mr yaptir dedi yaptirmadim. Benim tsh değerim de yuksek cikmisti ve prolaktin o yuzden yuksekti. Sadece ilac ictim bi de sinirlenmemeye daha huzurlu bi hayat yasamaya calistim. Tahlil yaptirdim her sey iyi cikti ve bitti gitti. Doktorlar bazi durumlari cok abartiyor. Ama yine de siz bi kaç hafta sonra yine baktirin normalse endiselenmeye gerek yok, eger normal cikmazsa o zaman tsh vb degerlere baktirmak gerekIlac kullandim 1.49 a dustu ilac jullanmadan once 90 lardaydi
Aslinda stres yapmiyorum kendime askine daha rahat olmaya calisiyorum benimde hic bir degerimde sıkınti yok sadece prolaktin sorunum varBenimde 40 45 degerleedeydi prolaktinim ama benim tshim yüksek mr çektirdim hiç bir şey çıkmadı. 2 ay süre verdi TSH için ilaç kullanıyorum eğer düşmezse öyle prolaktin için ilaç başlarız dediler. Çok mu stresli birisiniz örneğin ben öyleyim çok etkiliyormus
Benim sadece prolaktinim yuksek digerlerinde bi sorun olmadigini soyledilerBana da doktor mutlaka mr yaptir dedi yaptirmadim. Benim tsh değerim de yuksek cikmisti ve prolaktin o yuzden yuksekti. Sadece ilac ictim bi de sinirlenmemeye daha huzurlu bi hayat yasamaya calistim. Tahlil yaptirdim her sey iyi cikti ve bitti gitti. Doktorlar bazi durumlari cok abartiyor. Ama yine de siz bi kaç hafta sonra yine baktirin normalse endiselenmeye gerek yok, eger normal cikmazsa o zaman tsh vb degerlere baktirmak gerek
E bi sorun yoksa bi iki haftaya yeniden tahlil yaptirin eger normal cikarsa buyuk ihtimalle bi seyciginiz yokBenim sadece prolaktinim yuksek digerlerinde bi sorun olmadigini soylediler
Iste o zaman neden benden ultroson istiyorlar ben adet duzensizligi sebebiyle gitmistimE bi sorun yoksa bi iki haftaya yeniden tahlil yaptirin eger normal cikarsa buyuk ihtimalle bi seyciginiz yok
Kizlar yaklasik 8 aydir prolaktin icin hasteneye gidip geliyorum iki kere beyin mr cektirdim her ay kan veriyorum ve suan meme ultrasonu istediler benim gibi olan varmi bundada biersey bulamazlarsa baska seylere bakicaklarmis normalmi bu kadar bakilmasi
Merhaba bende bu ay doktora gittim benimde hep 30 larda çıkıyor gebelik istediğim için doktor prolaktin yüksek olmaya devam ederse zor dedi dostinex kullandım hamile kalmayı çok istiyorum ve kafama çok takıyorum kesinlikle bizimle alakalı bi durum farklı şeylere yönelmek kafamizdan atsak olacak ama ben yapamıyorum şahsenKizlar yaklasik 8 aydir prolaktin icin hasteneye gidip geliyorum iki kere beyin mr cektirdim her ay kan veriyorum ve suan meme ultrasonu istediler benim gibi olan varmi bundada biersey bulamazlarsa baska seylere bakicaklarmis normalmi bu kadar bakilmasi
Benim prolaktin yüksekliği sorunum hep vardı ama 2 kere gebe kalabildim hiç zorluk yaşamadık ama düşükle sonuçlandı prolaktinden sanırımMerhaba bende bu ay doktora gittim benimde hep 30 larda çıkıyor gebelik istediğim için doktor prolaktin yüksek olmaya devam ederse zor dedi dostinex kullandım hamile kalmayı çok istiyorum ve kafama çok takıyorum kesinlikle bizimle alakalı bi durum farklı şeylere yönelmek kafamizdan atsak olacak ama ben yapamıyorum şahsen
Mrda hiç bir şey çıkmadı temiz çıktı. İlaç kullanınca hemen 1e düşüyor bırakınca hemen geri yükseliyor 2 ay boyunca içtim bırakır bırakmaz geri yükseldi anlam veremedimMr temiz mi çıktı. bi akrabamda prolaktin yüksekliği nedeni ile tahliller mr lar çekildi hipofiz adenomu çıktı ameliyat oldu şuan ilaçla devam ediyor tedaviye her sene düzenli mr çektiriyormr
Yani bende bilem tabiki nedenini ama belki ömür boyu ilaç kullanmanız gerekebilir birde bazı yiyecekler prolaktini yükseltiyor incir gibi mesela arastirirsiniz nelere yükseltiyor diye ona göre dikkat edersenizMrda hiç bir şey çıkmadı temiz çıktı. İlaç kullanınca hemen 1e düşüyor bırakınca hemen geri yükseliyor 2 ay boyunca içtim bırakır bırakmaz geri yükseldi anlam veremedim
Olabilir canım gebeykende kullanmak gerekiyormuş bi süre öyle duydum bana düşürmek için dostinex yazdı mesela sen kullandın mı ondanBenim prolaktin yüksekliği sorunum hep vardı ama 2 kere gebe kalabildim hiç zorluk yaşamadık ama düşükle sonuçlandı prolaktinden sanırım