Prolaktin sorunu yaşamış olanlarlar yardım lütfen desteğe ihtiyacım varr

Maya61

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
397
237
23
31
Selam bayanlar, 13 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz hatta daha fazladır.Daha önce vajinismus sorunum vardi Alllaha sukür kurtuldum.Daha sonra da hep ya bunda da sorun çıkarsa diye düşünmekten kendimi alamıyordum son 5 aydırda adet düzensizliği yaşadım. Adet günlerim 32 38 37 28 26. günler de oldum sonra Dr gittim hormon testi yaptırdım bana yumurtlama tembelliği gözüküyor dedi prolaktin 35 cikti başka bi Dr gösterdim çok yüksek değil stres yapma dedi ama elimde değil lütfen prolaktin hormonu yüksekliği yasayan var mı yada sonra gebe kalan gerçekten hiç aklımdan çıkmıyor lütfen biraz konuşmaya ihtiyacım var.
TSH 4.26
LH 12.49
PROLAKTİN 34.74
FSH 7.08

Son düzenleme:
Canım dusurenler var testere dişli aslan pençesini kullan bir ay sonra git tekrar yaptır testlerini kullanıp faydasini goren çok

Hiç endiselenmeyin bende yasadım prolaktin yüksekliği ilaç kullandım çok kısa zamanda olması gereken değerlere inmişti çok stres yapmayin

Testere dişli aslan pençesi aldım inş düşürmesin de yardımcı olur.Sizin nekadardi acaba ben değerlerini yazdım

Canım ben şu an beklemedeyim ilk değerin 8 di sonraki 15 çıktı bir aydır testere dişli aslan pençesini kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak ama yumurtlama gününü hissettim ilk defa benim adetlerim her ay düzenli gelir

Benimki fsh değeri prolaktinim 16 idi fsh dusurmek için kullanıyorum

Senin yüksek değilmiş ki 20ye kadar normal diyorlar kaç aydır bebeğini bekliyorsun

Evet fsh için kullanıyorum ama prolaktin içinde kullanan var forumlarda okudum hep

Rabbim en kısa zamanda kavuşturur inş isteyen herkese.Rabbim arattirmasin ben buay da yaptıracam hormon testını adet olursam.

Canım senin troid hormonunda mi yüksek bana mı öyle geliyor tsh hormonun

Doktor bisı demedi özele gittim bide güya bilmiyorum ki iste kafam alak bullak hep dusunuyorum

Google bak degerlerine canım ama muhakkak testere dişli aslan pençesi kullan prolaktin ve yumurta tembelliği ne birebir.eger prolaktinin yüksekse incir kuru filan yapma incir iyice yükseltiyor muş canım Saraçoğlu na mail at değerlerini de onlar sana ne kullanacağını yazar birde ben e vitamini kullanıyorum vitamin degerlerine de baktir d vitamini de önemli ikisinin eksikliğinde de çocuk olmuyor birde ozeller berbat benim doktorum da berbat değiştircem uyuz kariyi

Aynen bu sefer de devlete gitmeyi düşünüyorum bayan doktorlardan çok erkek doktorlar daha iyi sanki

Aynen katılıyorum canım sana birşey soruyorum mal mal yüzüne bakıyor karı internette böyle böyle yazıyor diyorum internete çok bakma çok saçma şeyler yazıyorlar diyor bana doğum kontrol hapı verdi gerizakali sonra değerlerim fırladı YASMİN diye bir hap dedim ki bu hap Amerika da yasaklanmış ınternet e bakma diyor salak şey aklima geldikçe sinirlerim zipliyor

Benim değerlerim çok yüksek değildi canım hatta bana dedi ki sana ilaç vermeye bile gerek yok dedi bir ay sonra hapı kullandım değerlerim fırladı erken menopoz dedi nasıl olur bir ayda dedim mal mal yüzüne bakıp tüp bebeğe gönderiyor gitmedim internet araştırdım bir aydır kullanıyorum bakalım sonucu ne olacak

Baska doktora git canım hepsi ayrı şey soluyor kaç yaşındasin nasıl erken menopoz der

benimde donem donem yukseliyor ama sebebi yok adetide engellemiyor doktorlar cogu zaman hap bile vermiyor kendi duser diye ben bir defa hap kullandım bide testere disli aslan pencesi cayı iciyorum oda iyi geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…