prolaktin lütfen yardım

papri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
38
0
41
arkadaslar benim prolactın sonucum 980 cıktı ınanamadım cok moralım bozuk henuz doktorla gorusmedım fakat beyınde tumorden soz edılıo dunya basıma yıkıldı ne yapacagım bılmıyorum :KK43:

canım bahsettiğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama hemen en kötüsünü düşünme doktorunla bir görüş o seni aydınlatır elbet bir tedavisi vardır biliyorum insanı korkutan bir durum ama sen yine kendi kendini teskin etmeye çalış..büyük geçmiş olsun

ne dıosun 980 mi benım en yuksek duydugum deger 500 dü.. ınanamıyorum benım de en yuksek 36 ve beyınde mıcro adenom yaptı dedıgın bu. adenom yapıyor evet ama kotu huylu fılan degıl korkma bence. bu adenomlar sadece göz sınırlerıne baskı yapıyormus bırde bas agrısı tetıklıyor..amelıyat olursun belkı ama korkma oda burundan yapılan bır amelıyat.. basıt oldugunu duydu.. sakın saha stres yapma..bu hormon stresle yukselıyo... acil şifalar

aglamaktan gozlerım şişti normal degeri 64 395 arası gostermıs hastane dunya basıma yıkıldı sankı:KK43:

normal deger 64-395 mi yok canım sen karıstırıyo olmayasın yawff normal deger 20-50 arası ortalama.. sıkma canını aglamada yanı dedıgım gıbı stres fılan yapma sen uzuldukce o yukselıyo zaten.. rahat ol korkma dedıgım gıbı doktorun amelıyat desede burundan ve basıt bı amelıyatmıs tabı demesı kolay dıceksın ama bır an once rahatla korkma ılacla dusen bır hormon zaten sadece sanırlı olman yeter..

stres tavan yaptı bende labarotuvar normal sonucu 64-395 arası gostermıs benımkı 980

yanı bu asagı yukarı yakın degerler olması lazım ama senın dedıgın degerler normalmı bılmıyorum bende 36 cıkınca yuksek denıldı dusurmek ıcın ugrastık 64 fılan oldukca yuksek... 980 olmasından korkma herseyın bı caresı vardır ama en buyuk yardımcın sabır rahat ol gercekten stres yaptıkca ıstedıgın kadar tedavı ol bısı degısmez..

tahlıl kagıdında yazıyor sanırım krıterlerı farklı aslında ben 1 yıl once depresyon gecırdım o tetıklemıs olabılır bılmıyorum yınede korkmamak elde degıl

olabılır guzelım cunku hormonlar genelde senı etkıleyen onemlı olaylar sonucunda altust oluyormus.. ve ozaman antıdepresanlar aldıysan buda yapmıs olabılır.. gecmıs olsun ama gercekten tekrar edıyorum korkma doktorunla konus umarım hemen duzelır gecmıs olsun

canım geçmiş olsun benimde bir ara yükselmişti yani 59 kadar olmuştu internetten araştırdım hayıt tohumu prolaktini düşürüyomuş bende inandım ve kullandım 1 ay sonra tekrar ölçtürdüm 19a düşmüştü inanamadım istersen sende kullan belki faydasını görürsün

canım korkma bende de prolaktin sebebiyle oluşan hipofiz bezi tümörü var, 5 mm kadar, sende bir mr çekir baksınlar varmı yokmu diye, ama büyük ihtimalle vardır, korkulacak bir tümör değil..Allahtan iyi huylu oluyorlar genelde...Bende ilk başta hayatımı karartmıştım kansermiyim diye, endişe etme bir an evvel tedavine başla...Benm 110 du ama benim referans değerlerm 5-24 arasıydı yani 4 katı kadar yüksekti normal değerden..Senin de 3 katı kadar yüksek, ilaçla düşer korkma..Ama tedavi şart...Hayıt tohumuyla falan olacak iş değil bu...

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun....bu tamemen stres hastalığı olarakta biliniyor.kullandığınız deprasyon ilaçları,tansiyon ilaçları ve bazı ilaçlar bu hormonu yükseltebiliyor.tedavisi var korkmayın.çok çok kötü bi durum değil.acaba diyorumki 98.0 mı değeriniz.yani nokta varmı arada????yoksa dahi değeriniz 980 olsa bile dr muhtemelen sizden emar isteyecektir.çıkan sonuca göre dr size tedavi uygulayacaktır.benim bildiğim normal değer 24 e kadar normal.benim sonucum 49 du ama hiçbir tedavi görmedim.bazı drlar 49 la bile ila. tedavisine başlıyor......

ilglendiğiniz için cok tesekkur ederım dualarım sızınle ınsallah yarın ıyı haberler alır sızınle paylasırım

arkadaslar bır de hamılelık testınde hormon degerım 7.99 cıktı referansı 6.15 gostermıs kafam karıstı

slm aynı sorun bendede var beynimde tümörde çıktı yalnız senin söylediğin değerler arası ylnış ben ilaçla tedavi oldum dostinex bu ilaç düşürüyor yalnız belli zaman sonra tekrarlıyor yaklaşık bu bende 4yıdan beri var umarım iyi lursun ben ilk duydugumda ölücem zannettim

hayır sonucta bır problem yok sadece laboratuarın kriteri farklı offf napcam ben senağlama

arkadaslar tedavı ne kadar suruyor kac ay sonra hormon normal sevıyesıne ınerde hamıle kalırım

kız sus deli o senin bildigin tümörlerden deil bende de vardı hemde pehlivan gibi dostınex kullanırlar büyük ihtimalle mr çektiriler hemen peşin hüküm verme ben çok ugraşdım ama yendimmmmmmmmm oleyyyyyyyy 2001 senesinden beri ugraşıyorum ama çabuk sonuç aldım stresden uzak dur aglamak çare deil sadece sıkıntı kendi kendine asıp kesme töbe yarabbım ne dert çekenler var sen önce gitte onları gör bende senle aynı şeyleri yaşadıgım için çok rahatlıkla yazıyorum deli de istersen sen bana ama şunu kafandan hiç silme müslümanın şifası DUASIDIR BACIM dr git ama manevi tedavini asla bırakma zaten manevi tedaviyi bırakdıysan bitmişsindir demekkendine bak erkekler asala zayıf be başarısız eş istemez yıkılma kalk bak futbolcuları 100 kere yere düşüyor adamlar ama hedeflerinde gol var ve sonuç golllllllllllll sen başar ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN SANA VE CÜMLEMİZEDE MUCUXXXXXX

X