Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin =Kadin
- Konu Sahibi Erdgn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- jinekolog polikistikover
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Iyi günler benim prolaktin hormonum 45 cıktı acaba bu değere göre beyinde adenom olusmusmudur biraz korkum var tedirginim kac olursa adenom başlar bilginiz var mi..
Merhaba gecmis olsun oncelikle bu ilac tedavisiyle dusurulebilecek bir durum.diger adiyla süt hormonu.Doktorunuz vermedi mi ilac ? Benim de 31 idi dostinex verdi bir defa ve sıkıntı yok sukur hamileyim şu an
Verdi canım dostinex verdi 1 ay da yani 8 tablet bittikten sonra 0 altına düştü 4 5 ay gayet düzenli oldu adetim ama bu ay bi 10 gün yine geçti adetim ve bu ay stresli sıkıntılı gunlerim oldu acaba diyorum yine yükseldi mi yükseldiyse yine eczaneden dostinex yazdırıp icecemMerhaba gecmis olsun oncelikle bu ilac tedavisiyle dusurulebilecek bir durum.diger adiyla süt hormonu.Doktorunuz vermedi mi ilac ? Benim de 31 idi dostinex verdi bir defa ve sıkıntı yok sukur hamileyim şu an
Yani benim demek istediğim acaba kac değerden sonra beyinde nodül oluşturur ben çok panikliyimMerhaba gecmis olsun oncelikle bu ilac tedavisiyle dusurulebilecek bir durum.diger adiyla süt hormonu.Doktorunuz vermedi mi ilac ? Benim de 31 idi dostinex verdi bir defa ve sıkıntı yok sukur hamileyim şu an
Verdi canım dostinex verdi 1 ay da yani 8 tablet bittikten sonra 0 altına düştü 4 5 ay gayet düzenli oldu adetim ama bu ay bi 10 gün yine geçti adetim ve bu ay stresli sıkıntılı gunlerim oldu acaba diyorum yine yükseldi mi yükseldiyse yine eczaneden dostinex yazdırıp icecem
Sakın kendi basiniza eczaneden alip devam etmeyin cunku etkili bir ilac.onun yerine tekrar hormon testi yaptirin yukselmisse bile dr a mutlaka danışınVerdi canım dostinex verdi 1 ay da yani 8 tablet bittikten sonra 0 altına düştü 4 5 ay gayet düzenli oldu adetim ama bu ay bi 10 gün yine geçti adetim ve bu ay stresli sıkıntılı gunlerim oldu acaba diyorum yine yükseldi mi yükseldiyse yine eczaneden dostinex yazdırıp icecem
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
- 18
merhaba;Merhaba gecmis olsun oncelikle bu ilac tedavisiyle dusurulebilecek bir durum.diger adiyla süt hormonu.Doktorunuz vermedi mi ilac ? Benim de 31 idi dostinex verdi bir defa ve sıkıntı yok sukur hamileyim şu an
prolaktin kaç olmalı? benim bugünki sonucum 13,89 daha önceki 20,30 du.
merhaba;
prolaktin kaç olmalı? benim bugünki sonucum 13,89 daha önceki 20,30 du.
Referans aralığı labaratuara gore değişir ama hamile değilseniz 2-29 arası olması gerekiyor.Sizin normal çıkmış
- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
- 18
Gebe değilim 1 aydır yeni oluşan kisti yok etmeye çalışıyoruz. CYCLO diye bir ilaç kullandım 21 gün.4cm di 2ye düşmüş. .Bu ay ilaçsız takip edicez dedi doktor.E2 yüksek çıkmış:105,6 ben de bu sürede soğan kürü yapcam inşallah faydası olur.Referans aralığı labaratuara gore değişir ama hamile değilseniz 2-29 arası olması gerekiyor.Sizin normal çıkmış
Gebe değilim 1 aydır yeni oluşan kisti yok etmeye çalışıyoruz. CYCLO diye bir ilaç kullandım 21 gün.4cm di 2ye düşmüş. .Bu ay ilaçsız takip edicez dedi doktor.E2 yüksek çıkmış:105,6 ben de bu sürede soğan kürü yapcam inşallah faydası olur.
Insallah Rabbim gönlünüze gore versin kısa zamanda hamile kalırsınız insallah stres de cok etkili olmuyor diye endişe etmeyin rahat olun
- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
- 18
amin siz de sağlıkla meleğinizi kucağınıza alın inşallah. Biz anneliği tatmak isteyenlere de bol bol dua edin lütfen.Insallah Rabbim gönlünüze gore versin kısa zamanda hamile kalırsınız insallah stres de cok etkili olmuyor diye endişe etmeyin rahat olun