prolaktin ilaci kullanan arkadaslar

saansli

bebiscilerin duacisiyim
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
945
0
mrb arkdslar benim merak ettigim bi konu var ayni seyi yasayan arkdslarimizdan yorum ve tecrubelerinizi bekliyorum,
1= prolaktini az yada cok yuksek olanlar,hangi ilaclari hangi dozda nekadar sure kullandiniz?
2=prolaktin ilaci kullanirken hamis oldugu ogrenen varsa bu durumda ne yaptiniz?
yada hamis oldugunuzu bilmeden prolaktin ilaci kullanmaya devam edeniniz oldumu olduysa bebege bi zarari oldumu?
3=prolaktin ilacini kullanmaya basladikdan nekadar sure sonra hamis kaldiniz?

merhaba canım,öncelikle geçmiş olsun
1- parlodel kullandım ama inanılmaz ağır geldi bana bir ay kullandım vee
2-ay sonunda hamile olduğumu öğrendiğimde dr. ilacı bırakmam gerektiğini söyledi hamilelik ilelemden ilaç kesilmeliymiş ve çok yeni oldugu için muhtemelen bir zarar vermemiştir zarar verse gebelik olumazdı dedi.
üçüncü sorunun cevabını en başta verdim sanırım:)
dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirirsin önemli olan hamile kalmaktan ziyade hamileliği saglıkla tamamlamak ben üç kez düşük yaptım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

merhaba saanslı,

ilk çocuğuma prolaktin tedavisi görürüken hamile kalmıştım. hangi ilaçtı hatırlamıyorum. 3 yıl geçti üzerinden. Dr bu hormonu dengelemden hamile kalman çok zor demişti. ama ben 10-15 gün gibi bir sürede, ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım. ilaç kullanıyordum tabi ama bende implementasyon kanaması oldu regliden 4-5 gün önce. şüphelenip hemen test yaptırdım. Çok erken tespit ettim yani gebeliği. tabi bir müddet hamişken ilaç kullanmışım farkında olmadan. Hamileliği öğrenince hemen ilacı kestirdi doktor. Şu anda çok şükür 28 aylık sağlıklı bir bebeğim var.
Pozitif ol, hiç kötü şeyler düşünme, doktoruna güven ya da güveneceğin bir doktor bul.
Sağlıkla:)

ben dostinex kullanıyordum. oldukça etkili bir ilaç olduğundan hemen prolaktini düşürüyor. 2ay kadar korunup ilaca devam ettim. haftada yarım olarak iki kez aldım. prolaktinim düşünce dozajı da haftada 1 kez yarıma düşürdüm ve korunmadığım ilk haftada hamile kalmışım. hamilelik olunca ilacı bıraktım.

ben ilk öğrendiğimde prolaktin 68 di dostinex kullanarak 0 a düştü 2.ayda hamile kaldım ve ilacım 2 ayda bitmişti haftada 1 yarım alıyordum fakat 6 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrardan başladım dostinex e 1 aydır kullanıyorum bu ay hamilelik olmadı bakalım 1 ay sonra belki hamile kalırım ve hipofiz bezinde 5 mm adenom var

Merhaba, benim prolaktinim 36 çıktı geçen ay. 3 gün ara ile dostinex kullandım. şuan 0 ' a düştü haftada yarım alıyorum. ınşallah bu ay gebelik olur. Marttada bir dış gebeliğim oldu. Herşeyin hayırlısı

Merhaba, benim prolaktinim 36 çıktı geçen ay. 3 gün ara ile dostinex kullandım. şuan 0 ' a düştü haftada yarım alıyorum. İnşallah bu ay gebelik olur. Marttada bir dış gebeliğim oldu. Herşeyin hayırlısı

canlarım prolaktin 0 oluncada düşük oluo yani dengede tutma önemli 0 sa hiç hamile kalmayın 1 ay daha bekleyin benimde 46ıydı 1 ay hergün parlodel kullandım ve şimdi 24 yani normali bu zaten testlerinizi bi knrtrol edin hepinizi öpüyorum inş bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızz

cvplariniz hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim,,,ben yurtdisindayim oyuzden doktorlar degerleri soylemiyolar sadece iyi yada kotu diyolar,,,,bende parlodel 2.5mg kullaniyorum haaala ama hamis kalamadim ben hergun sabah aksam yarim olmak uzere gunde 1 adet iciyorum yanindada folikasit kullaniyorum,,,yanlis hatirlamiyosam nisan gibi fln baslamistim temmuzda kontrolum vardi gittim hersey normal prolaktininnde dusmus esinin spermleride iyi dedi simdi 6 aylik bekleme suresi veriyorum dedi yani bu 6 ay icinde hamile kalabilirsin dedi eger olmassa aralikda yeniden goruselim dedi,,,araliga 2 ay kaldi ve ben haala ilaci kullanmama ragmen hamile kalamadim bende bu prolaktinden baska bisey yoktu oda inmis cok sukur,,esimde de bi sorun cikmadi ama neden haaala kalamadim anlamiyorum,,,acaba ilac bagisiklik yaptida etkimi etmiyo artik,,,ayrica korkuyorumda hamile kalirda anlamadan ilac kullanmaya devam edersem bebege zarari olursa diye cunku doktor hamile kaldigini ogrenirsen hemen kes ilaci dedi ve bizi ara haber ver dedi,,,ufff bilemiyorum aslinda araligi beklemek istemiyorum gitmek istiyorum ama bu sefer aralikdan da ileriye atarlarsa tarihi aralik randevusunu kacirmak istemiyorum bian once baksin napcaksa yapsin cok skldim beklemekden 15 aydir ugrasiyoruz olmuyo ...kusura bakmayin biraz fazla uzun oldu

dogru soyluyosunuz hamile kalmakdan daha onemli o hamileligi sag salim tamamlayip saglikli bi bebek dunyaya getirmek,,,beni daha hamile kalmadan onnun korkusu sardi bile ya dusuk olursa diye,,,rabbim meleklerimizi bize verirse ona emanet olacak rabbim korusun meleklerimizi ins ins ins

prolaktin ilacim bitti ve ben yine bi uc kutuluk pakete basladim allahim duy sesimi birinci paketi bitiremeden hamis oldugumu ogreneyim noluuuurrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar,
Benim de doktorum bugün dostinex'i verdi pazartesi ve perşembe günleri yarım olarak kullanıcam. ilacı 1 ay kullanıp kontrole gidicem.ama dr um korunmamla ilgili öneride bulunmadı.hamilelik te düşünüyoruz ama bu ilacı kullanırken hamile kalmam mümkün müdür acaba ? ya da hamile kalırsam bebeğe etkisi nasıl olur ? yeni üyeyim tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. tşkler

selam ben geçen ay dostinex kullandım pazartesi perşemde toplam sekiz tane..ama henüz bi gebelik yok ..deyermde ilçtan önce 46 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…