cvplariniz hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim,,,ben yurtdisindayim oyuzden doktorlar degerleri soylemiyolar sadece iyi yada kotu diyolar,,,,bende parlodel 2.5mg kullaniyorum haaala ama hamis kalamadim ben hergun sabah aksam yarim olmak uzere gunde 1 adet iciyorum yanindada folikasit kullaniyorum,,,yanlis hatirlamiyosam nisan gibi fln baslamistim temmuzda kontrolum vardi gittim hersey normal prolaktininnde dusmus esinin spermleride iyi dedi simdi 6 aylik bekleme suresi veriyorum dedi yani bu 6 ay icinde hamile kalabilirsin dedi eger olmassa aralikda yeniden goruselim dedi,,,araliga 2 ay kaldi ve ben haala ilaci kullanmama ragmen hamile kalamadim bende bu prolaktinden baska bisey yoktu oda inmis cok sukur,,esimde de bi sorun cikmadi ama neden haaala kalamadim anlamiyorum,,,acaba ilac bagisiklik yaptida etkimi etmiyo artik,,,ayrica korkuyorumda hamile kalirda anlamadan ilac kullanmaya devam edersem bebege zarari olursa diye cunku doktor hamile kaldigini ogrenirsen hemen kes ilaci dedi ve bizi ara haber ver dedi,,,ufff bilemiyorum aslinda araligi beklemek istemiyorum gitmek istiyorum ama bu sefer aralikdan da ileriye atarlarsa tarihi aralik randevusunu kacirmak istemiyorum bian once baksin napcaksa yapsin cok skldim beklemekden 15 aydir ugrasiyoruz olmuyo ...kusura bakmayin biraz fazla uzun oldu