• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin hormonum cok mu yüksek?

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar..Benim size bir sorum olacak,daha önce böyle bir sey yasamıs olanlar bilirler.
Benim prolaktin degerim 37,1 cıktı.Doktorum bu değer henüz cok yüksek degil ilac baslamayalım dedi,ilacları 100 ve üstünde olanlar icin düşünüyorlarmış.Sizce bu değer cok mu yüksek?Normal değerler 1,91 ile 25 arasında görünüyor.
Bir fikir verirseniz sevinirim,son 7 aydır cocuk istiyoruz,ama olmuyor::(

Merhaba canım,benim de 32 çıktı doktor ilaç verilebilir dedi ama şart koşmadı.
Bu ay ilk defa denicez eğer bu ay hamile kalmazsam 1 kutu içicem.zaten hemen düşüyo diyolar

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun... benimde problemim prolaktin yüksek olması gerçi çok yüksek dğeil ama gebeliğime engel oluor :( 27.08 çıktı dr um kanımı sulandırması için ecopirin ile folik asit verdi fakat ptesi dostinex die bi ilaç var prolaktin düşürücü ve hamileliği hızlandırıcı bir ilaç.. kullananların %80ni 2.ayında gebe kaldılar ... ALLAH bizlerede nasip etsin inşallah.. bende 8 aydır korunmuorum yumurtlama günlerim dolu geçior ama bir türlü gerçekleşmior gebelik :( inşşş tez günde bizde buralara hayırlı hbrlerimizi yazarızz

Arkadaşlar benimde proklatin hormonum değerlerin biraz üstündeydi. hatta forumda yazdım. 25 olması gereken max değer 30 larda çıktı. İlk gittiğim doktor sorun değil dedi. Daha sonra burda araştırdım problem olabiliyormuş gebe kalmaya diye 2. bir doktora daha gittim tekrar baktı tüm hormon testlerime proklatin hormonun biraz yüksek dedi ve dostinex verdi sadece 1 kutu. Zaten kutunun içinde 2 tane war. Pazartesi-perşembe kullan dedi. Kullandım o ay hamile kalamadım. ama tam günümde adet oldum. sonra incir kürü ve bal-tarçın-çörek otunu yaptım. Baktm hamileyim. Bence kesinlikle ikinci bir doktora görünün :)

Öptüüüm sizi

Back