• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin hormonum 31 cikti dostinex kullandiktan sonra halime kalan varmi?

Cigdemm27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
11
2
1
25
1 yıllık evliyim evliliğinin basindan beri çocuk düşünüyorduk ama olmadı prolaktin hormonu 31 cikti daha oncede 4 5 ay önce de 22 çıkmıştı. Ilac tedavisi olduktan sonra hamile kalan var mı bide ne kasar sure sonra hamile kaldiniz

Benim de prolaktin 29 du. Ilaç falan kullanmadım. Sonraki ay geçti. Hamile kaldi m. Sizinki coknyuksek değil ki

Benim 110 du ilaç bitki çayı vs bu ay baktırdım 8 olmuş. Çok ciddi değil sizinki ilaçla bir haftada bile düşer çok kolay düşüyor . Düşenler hemen hamile kalıyor bakalım darısı başımıza.

yüksek hormonun dedi ve hamile kalmani engeller dedi bende duzmesse çocuk hic olmayacakmış diye korktum biraz bu konularda pek bilgim yok
Canim bende 30 cikti prolaktin doktor hamile kalmak istedigim icinde dostinex verdi 7 gunde 1 sabah tam aksam tam olarak ictim son 2 hapim kaldi suphelendim icmedim hamile oldugunuzu ogrendiginiz an icmeyin yaziyordu ben 6 tane icmis oldum ve hamile kaldigimi ogrendim darisi sizlerin basina boyle dostinex alakali cok yazi okudum hemen hamile kalanlara sasiriyordum ve bende onlardan biriyim boyle olacagini tahmin bile edezdim darisi sizlerin basina

Back
X