Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin hormonum 31 cikti dostinex kullandiktan sonra halime kalan varmi?
1 yıllık evliyim evliliğinin basindan beri çocuk düşünüyorduk ama olmadı prolaktin hormonu 31 cikti daha oncede 4 5 ay önce de 22 çıkmıştı. Ilac tedavisi olduktan sonra hamile kalan var mı bide ne kasar sure sonra hamile kaldiniz
Benim 110 du ilaç bitki çayı vs bu ay baktırdım 8 olmuş. Çok ciddi değil sizinki ilaçla bir haftada bile düşer çok kolay düşüyor . Düşenler hemen hamile kalıyor bakalım darısı başımıza.
Canim bende 30 cikti prolaktin doktor hamile kalmak istedigim icinde dostinex verdi 7 gunde 1 sabah tam aksam tam olarak ictim son 2 hapim kaldi suphelendim icmedim hamile oldugunuzu ogrendiginiz an icmeyin yaziyordu ben 6 tane icmis oldum ve hamile kaldigimi ogrendim darisi sizlerin basina boyle dostinex alakali cok yazi okudum hemen hamile kalanlara sasiriyordum ve bende onlardan biriyim boyle olacagini tahmin bile edezdim darisi sizlerin basina