Benim değerlerim bu şekilde sizin nasıldı ben aile hekimime de danıstım bir sorun yok dedi ama kafam karıstı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim değerlerim bu şekilde sizin nasıldı ben aile hekimime de danıstım bir sorun yok dedi ama kafam karıstı
Malesef polikistlik var sizde hatta lh hormonunuz fazlaca yüksek prolaktinde aynı şekilde evliyseniz çocouk düşünüyorsanız bu engeldir bekarsanızda vücudunuzda fazlaca tüylenme var mı ? Olması gerekiyor çünkü hormonunuz çok yüksek iyi bi kadın doğum uzmanına danışmanızı öneririmBenim değerlerim bu şekilde sizin nasıldı ben aile hekimime de danıstım bir sorun yok dedi ama kafam karıstı
Benim fsh 6.5 lh 7.2 prolaktin 25Benim değerlerim bu şekilde sizin nasıldı ben aile hekimime de danıstım bir sorun yok dedi ama kafam karıstı
Malesef polikistlik var sizde hatta lh hormonunuz fazlaca yüksek prolaktinde aynı şekilde evliyseniz çocouk düşünüyorsanız bu engeldir bekarsanızda vücudunuzda fazlaca tüylenme var mı ? Olması gerekiyor çünkü hormonunuz çok yüksek iyi bi kadın doğum uzmanına danışmanızı öneririm
Çok berbat bişey bu pco ben hiçbişey anlamadım ama sıkıntın olmamasına senin adına çok sevindimHayır hiç tüylenme sivilce fazla kilo adet düzensizligi gibi belirtiler yok
Bana pcos demedi ultrasonda da fazla yumurta görmedi ama ben salı gnü iyi bir doktora göstericem tekrardan emin olmak içibÇok berbat bişey bu pco ben hiçbişey anlamadım ama sıkıntın olmamasına senin adına çok sevindim
Prolaktin değerinin sınırı 29 pko olan birine göre gayet normal,korkma lütfen.. Benim 30-32 çıkıyordu,ona rağmen kimyasal gebelik geçirdim. Şu an tekrar uğraşıyoruz bakalım umarım hayırlı sonuç alırızHastane değerine göre bakılır bu benimde 25 ti doktor normal dedi
İnaşşlah canımProlaktin değerinin sınırı 29 pko olan birine göre gayet normal,korkma lütfen.. Benim 30-32 çıkıyordu,ona rağmen kimyasal gebelik geçirdim. Şu an tekrar uğraşıyoruz bakalım umarım hayırlı sonuç alırız
Tamam bana haber ver yaz burayaBana pcos demedi ultrasonda da fazla yumurta görmedi ama ben salı gnü iyi bir doktora göstericem tekrardan emin olmak içib
Bugün muayene oldum 3 cm kadar folikül kisti cıktı. Prolaktin 22 ye inmiş değerlerin normal ara kanamalaarın da kistten dolayı olabilir düzensizlik yapabilir sorunn yok dediTamam bana haber ver yaz buraya
Bugün muayene oldum 3 cm kadar folikül kisti cıktı. Prolaktin 22 ye inmiş değerlerin normal ara kanamalaarın da kistten dolayı olabilir düzensizlik yapabilir sorunn yok dedi
Merhaba prolaktin mi yoksa fsh mi 32 ydi aslan pençesi ile düşürdünüz acaba ve kacs düşürdünüz ?Benim de 32 idi testere dişli aslan pençesi ile düşürdüm