• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin hormonu

Glsmdzn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
1
0
6
35
Arkadaşlar merhaba benim prolaktin hormonum çok fazla 64 şerde iki yıl önce 55 idi tedavi gördüm ilaç tedavisi bi ay sonra 20 oldu şimdi bebek düşünüyoruz yine yükselmiş doktorum endokrine görünmemi istedi hormon bölümüne kendiliğinden düşüren ve ya bu dönemde hamile kalan ya da tedavi sırasında hamile kalanınız var mı?

Arkadaşlar merhaba benim prolaktin hormonum çok fazla 64 şerde iki yıl önce 55 idi tedavi gördüm ilaç tedavisi bi ay sonra 20 oldu şimdi bebek düşünüyoruz yine yükselmiş doktorum endokrine görünmemi istedi hormon bölümüne kendiliğinden düşüren ve ya bu dönemde hamile kalan ya da tedavi sırasında hamile kalanınız var mı?

Merhaba
Bende de prolaktin yüksekliği vardı.85lere kadar cikmisti.Hamile kalana kadar ilaç kullandım.hamile kalinca biraktirdi dr.smdi iki buçuk yaşında kızım var.bir yıl sonra hamile kaldım.prolaktin yüksek olduğu için adetlerim hep düzensiz.iki ayda bir oluyordu.prolaktin düşünce.normale.donuyordu.ben klomen kullanrken hamile kaldım.ins Allah en yakın zamanda sana da nasip eder

Bende prolaktin yuksek 45 lerdeydi değer dostinek kullanmaya yeni başlamıştım 1 hafta p.tesi perşembe çeyrek kullandım ikinci hafta p.tesi aldım günüm 1 gün geçtiği için perşembe almadım ve beklenen an gelmişti hamileydim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tahlil yaptırdım 52 çıktı prolaktinim ama bu bebek sevincim 10 gün sürdü 6 haftalıkken 4 gün önce düşük yaptım yani doktor prolaktin degildir düşüğün nedeni dedi ama ben o olduğunu düşünüyorum ilaç kullandığım için iyi bir doktor bulmam lazım doktor çok önemli bence

Back