- 27 Aralık 2021
- 72
- 18
- 23
- Konu Sahibi Shdhdhdhdh
Merhaba.. Burada yeniyim size danışmak istedğm bir konu var ben yaklaşk 8 aydır evliym hiç korunmyrm ve çok düzenli iliskiye giriyruz.esim de bende çok istiyrz bebek 21 yaşındym bana yasin daha genç bekle diyenlrdn nefrt ediyrm oyle bir düşüncm olsa zaten hiç doktora gitmm ilk bi içimi dökmek istedim dolmustum vallah ben yaklaşık 3 ay önce özel bi hastaneye gittm ankarada doktor vajinal ultrason yaptı enfeksiyon yok rahim duvarın çok güzl yumurtnda tam büyümş eve git ve bugünü değerlndr dedi ve folk asit b12 iğnesi falan verdi ben degerlndrdm o günü 3 ay bekledm ilaçları da kullandım ama birsy olmaynca bu sefr eşim muayene oldu 85 milyon ciktj sperm sayısı gayet iyi dedlr burdan arastrdklarmla hormon testi yaptirdim tsh hormonum 4.15 ve prolaktinim 41.9 çıktı bu ikisi yüksek çıktı doktorum dahiliyeye git tsh hallet sonra bana gel prolaktin için ilaç yazcm takip edicez artık seni dedi gittim dahiliyeye bana euthyrox 25mcg ve jodid 100 mcg verdi korkulacak bisey yok bu ilaçlarla tsh dengelenirse prolaktinin de düşecek dedi ama çok korkuyorm ya duzelmzse diye