- 28 Aralık 2017
- 5
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi Renklimandala
Kaç çıktı değerin canımKızlar prolaktin yüksekliği olan var mı ?
Prolaktini yüksek olup hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?
30 çıktı.2 kere ölçüm yapıldı. Bir şikayet de yoktu.Sen böyle bir sorun yaşadın mı ?Kaç çıktı değerin canım
Canım 30 öyle yüksek bi değer değil. Benim bi arkadaş 200'den 10'lara düşürdü. Aslan pençesi çayı iç30 çıktı.2 kere ölçüm yapıldı. Bir şikayet de yoktu.Sen böyle bir sorun yaşadın mı ?
Canım ne kadar süre kullanılması gerekiyor çayın ?30 çıktı.2 kere ölçüm yapıldı. Bir şikayet de yoktu.Sen böyle bir sorun yaşadın mı ?
Canım ilaç kullanılıyorken hamile kalınca düşük tehlikesi oluyormuş.Sen ilacı bıraktıktan sonra mı hamile kaldın?Prolaktin yüksek olunca hamile kalmak çok zor. Hipotiroide bağlı. Ben düzenli ilaç kullandım. Şu an da hamileyim
2 hafta once benim 41 cikmisti doktor tsh yuksek oldugu icin yukselmistir dedi tiroid ilaci kullandim dun tekrar olcturdum 24e dusmus tsh baktirdin mi?30 çıktı.2 kere ölçüm yapıldı. Bir şikayet de yoktu.Sen böyle bir sorun yaşadın mı ?
Canım bütün değerlerime 2 kez baktırdı hepsi normal dedi.Regl dönemlerim düzenli zaten.Stres kaynaklı olabileceğini söyledi.2 hafta once benim 41 cikmisti doktor tsh yuksek oldugu icin yukselmistir dedi tiroid ilaci kullandim dun tekrar olcturdum 24e dusmus tsh baktirdin mi?
Canım ilaç kullanılıyorken hamile kalınca düşük tehlikesi oluyormuş.Sen ilacı bıraktıktan sonra mı hamile kaldın?