Prolaktin hormonu yani süt hormonlari yüksek olanlar var mı

gugukeeaaayyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
138
43
30
Kan testinde prolaktin hormonum çok yüksek çıktı ve kadın doğumdan randevu alıp raporlu ilacı kullanıp tedavi olmam gerekiyormuş aile hekimim öyle söyledi benim gibi olup bu zamanları atlatanlar var mı neler geçti başınızdan kötü bı durum yoktur umarım

Canım endiselenme prolaktin hormonu hap tedavisi ile çok kısa bir sürede normal değerlere gelen bir hormon bende de yüksek çıkmıştı çok kısa bir süre hap tedavisi ile hemen normale donmustu 1 ay sürmedi sanırım

Kötü bir şey yok eşim de bende de çıktı stresten etkilenmiş 58'lere falan çıktı bende dostinex diye bir ilaç kullandım eşim de kullandı geçti yani kötü bir şey değil ilaçla tedavi var ve stresle alakalı bir şey hem ben hem eşimde çıktı

merhaba, eğer anlık bir yükselmeyse dostinexle tamamen hallediliyor. Eğer ki dostinexle düşüp kısa zaman sonra yine yükselirse bu sefer beyin mr’ı ile hipofiz bezine bakılıyor orda kist gibi birşey oluyor o da yapabiliyor. O zaman da yine dostinex ile kisti küçültmeye calısıyorlar. Bu arkadasımın başına gelendi. Benim ise hashimato hastalığımın belirtisi olarak yükseldi. Tiroidin az çalısması. Tsh hormonu yükselirse bu prolaktini yükseltiyor. Ben de tiroid ilacı kullanmaya baslayınca direkt olarak prolatin hormonum düştü.

Anladm çok çok teşekkür ederim ilk kez başıma geldi sanırım stresten olan veya pskolojik bişey bu hayrlisı olsun bakalım kontrollerden sonra tekrar yazarm

Garip geldi erkeklerde de oluyormuymus çok şaşırdım çok garip bişey benim başıma geldi daha muayeneye gitmedim umarım çok çok daha iyi olurum

Garip geldi erkeklerde de oluyormuymus çok şaşırdım çok garip bişey benim başıma geldi daha muayeneye gitmedim umarım çok çok daha iyi olurum
Evet eşim de çıktı ama ben mr girdim hipofiz bezi bakıldı çok şükür ki bir sıkıntı yok dedi ilaç kulandim şuan 22 ozman çok şaşırdık.esimde çıkmasına

Tekrardan yazar süreçten bahsederim
Evet eşim de çıktı ama ben mr girdim hipofiz bezi bakıldı çok şükür ki bir sıkıntı yok dedi ilaç kulandim şuan 22 ozman çok şaşırdık.esimde çıkmasına
Peki gebelik dusunuyormusunz hemen yada doktorlar bu konu hakkında ne düşünüyor size bişey söyledi mı

Anlamadım hsg cektirdikten sonra olmadı mı cidden çocuk
Oldu çocuğum hsg çektim hamile kaldım yani proklatin hormon bozukluğu oldugu zaman tedavi oldum düzene girdi ama. olmadı ozaman hsg etkisi çok var ve yine çektin inşallah olur geçen ay âdet oldum inşallah bu ay olmam dört yıldır istiyorum Allah büyük

Allah bağışlasın inşaallah hayrli zamanda Rabbim nasip eder

Benimde 39 çıkmıştı dostınex kullanıyorum 8 tane var içinde günde 1 tane 3 gün aralıklarla

Kac cikti ki degeriniz. Benim de hafif yuksej cikmisti ilac verdi doktor kullanmadim. Daha sonra tekrar baktirdim normal cikti. Incir, soda, uzum gibi bazi gidalar da yukseltebiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…