• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin hormonu ve gebelik

mashmallow

AyKız
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
1.004
876
53
36
merhaba arkadaşlar,
Prolaktin hormonum 35 çıktı Dr dostin.... Diye Bi ilaç verdi hemen hamile kal dedi ama ilacın prospektüsünde hamileyken kullanmayın hamile kalmayı düşünüyorsanız bir ay önce bırakın yazıyo Daha önce iki düştüğüm var o yüzden kullanmaya korkuyorum tekrar Bi şey olursa diye daha önce kullanan ve kullanırken hamile kalan var mı.. Dr hamile kalmak istediğimi biliyo ve ilacı bilerek verdi o yüzden ne yapmam gerektiğini bilemiyorum???

Öncelikle geçmis olsun canim,dedigin ilaci kullandim fakat hamile kalamadim henüz.Benim doktorumda deger düsünce hamile kalabirsin demisti.En kisa zamanda mutlu haberi alman dilegiyle...

Öncelikle geçmis olsun canim,dedigin ilaci kullandim fakat hamile kalamadim henüz.Benim doktorumda deger düsünce hamile kalabirsin demisti.En kisa zamanda mutlu haberi alman dilegiyle...
Ben bu ilaci 8 sene kullandım. Prolaktin artı çikolata kisti. Hiç bir tedavi sonuç vermedi. Kisacasi tüp bebeğe kadar götürdü bizi. Elhamdulillah sonuç olumlu

merhaba arkadaşlar,
Prolaktin hormonum 35 çıktı Dr dostin.... Diye Bi ilaç verdi hemen hamile kal dedi ama ilacın prospektüsünde hamileyken kullanmayın hamile kalmayı düşünüyorsanız bir ay önce bırakın yazıyo Daha önce iki düştüğüm var o yüzden kullanmaya korkuyorum tekrar Bi şey olursa diye daha önce kullanan ve kullanırken hamile kalan var mı.. Dr hamile kalmak istediğimi biliyo ve ilacı bilerek verdi o yüzden ne yapmam gerektiğini bilemiyorum???
ben de kullandım o ilacı ama gebelik oluşmadı
ilaçtan bir tane kullansanız bile hemen düşürüyor
adet başlangıcınızdan ovulasyon günlerinize kadar ( 2 hafta) kullansanız yeterli zaten normal seviyeye düşmüş olur
ama ilacı bıraktığınızda tekrar yükseliyor haberiniz olsun

ben de kullandım o ilacı ama gebelik oluşmadı
ilaçtan bir tane kullansanız bile hemen düşürüyor
adet başlangıcınızdan ovulasyon günlerinize kadar ( 2 hafta) kullansanız yeterli zaten normal seviyeye düşmüş olur
ama ilacı bıraktığınızda tekrar yükseliyor haberiniz olsun
Ben zaten belki hamile kalırım diye cesaret edememiştim ikincisini içmeye o Zaman bu ay içeyim bari tekrar başlıyım.. Bakalım bu ay nolcak

Ben zaten belki hamile kalırım diye cesaret edememiştim ikincisini içmeye o Zaman bu ay içeyim bari tekrar başlıyım.. Bakalım bu ay nolcak
dostınex yerine hayıt hapı kullanasanız daha iyi olur bence, bitkisel olduğu için yan etkisi de yok. ben kullanıyorum ve çok memnunum

Back