Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin hormonu acil lütfen bi bakarmısınız
- Konu Sahibi zencefil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm arkadaşlar BU ıNFıLıTE TESTLERı ıÇERıSıNDE BıRDE PROLAKTıN HORMONUMA BAKTIRMIŞTIM 30.10.2009 da SONUÇ:33.22 ÇIKMIŞTI
DÜN TEKRAR ÖLÇTÜRDÜM SONUÇ: 128.6 ÇIKTI BU DURUMDA OLUPTA NE GıBı SÜREÇLERDEN GEÇTıNıZ YARIN DOKTORA GıDECEĞıM Bı YARDIMCI OLUMUSUNUZ LÜTFEN
selam ttlım bende senn gibi prolaktin zedeyim(bnde ilk 34 çıkmıştı doktorum yksek olmadını söledidoktorum ama hamile kalamadım bu yzden dostinex e başlatı bir ay kullandım sekiz tane haftada iki tane içtim ve düştü deyerim...aradan üç ay geçti yine ykseldi sanırım stresle alakalı bi hormonmuş ne kadar kafaya takarsan okdar ykselio doktorum sakin ol aklına getirme düşünme dedi ama nrde ....bu seferde deyerm 46 ya çıkmıştı bi kutu ilaç daha bitirdim ve şu an tam seviyelernde zaten vücudumdaki deişikliklerden anlıorum dün regli oldum ve kanamam normal haline dndü göğüslermdeki şişlik indi çok rahatım ve başağrılarım geçti...ve hamile kalmak için uraş veriorum şu an yarın yine doktorlarendevum var bakalım neler olcak allah hepimize yardım etsin
zencefilcim benim 4 ay önce prolaktinim 46 cıktı parlodel ve hayıt tohumu içerek tam sınıra geldi yani 24 oldu ama göğüslerimdeki şişlik inmedi dr. gittim 1 kutu daha verdi cok ağır bi ilaç yuttunca kafamı kaldıramıodum:bbo:
neyse msedanında dediği gibi duygusal insanlarda olurmuş stres yani kafana takmıcaksınn ama imkansızz heralde bende aynı dertten muzdaribim canımmm en kısa zamndaaa bebişilerimize ulaşırız inşlahhhh
neyse msedanında dediği gibi duygusal insanlarda olurmuş stres yani kafana takmıcaksınn ama imkansızz heralde bende aynı dertten muzdaribim canımmm en kısa zamndaaa bebişilerimize ulaşırız inşlahhhh
:Saruboceq:
inşş ttlım allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:a.s.
inşallah herşey gönlünce olur bir an önce hamile kalırsın :Saruboceq:
inşş ttlım allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:a.s.
olabilirmi acaba gerçekten acaba hamile olabilirmiyim gerçi günüme daha var geçen ayın 29da adet olmuştum belirtiler var göğüste şişme falan bilmiyorum birden heyecenlandım öyle dediğin için hamile kalırkalmaz hemen yükselirmi prolaktin hormonu acaba.
ilk ölçtüedüğümde ilaç kullanmadım bununla ilgili doktor ilaç vermedi
ilk ölçtüedüğümde ilaç kullanmadım bununla ilgili doktor ilaç vermedi
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
zencefil; bende geçen şubat ayında aynı sorunu yaşamıştım 10 gün regim gecikince gittim doktora 49.3 çıkmıştı değerim ben dostrix kullandım haftada iki gün 5 ay boyunca ayrıca birde yasmin vermişti doktor 6. ay gittik tamamen düşmüştü bir daha da kan testi yaptırmadım baktırmadım ama artık nisanda hamilelik düşündüğüm için ocak ortası gibi gidip yine rutin muayene ve kan testi yaptırcam. Yalnız aklıma şu takıldı ölçtürdüm demişsiniz ama zaten doktor gözetiminde yapılır bu test ilk sonuç çıktığında dokturunuz bunun nedenlerini ve olabilecek saonuçları anlatıp ilaç tedavine başlamadı mı.. Sonra telrar ölçtürmüsünüz yükselmiş bu iki değer arasında regli oldunuz mu yoksa regli olmadan ölçtürüp iki ayrı sonuç mu aldınız. Şimdi 2. değer oldukça yüksek ve bu değerlerde beyimde tümör olabileceği düşünülebiliyor çünkü beyindeki hipofiz bezi bu hormonu salgılıyor ayrıca göğsünden sıvı gelmesi de bunun belirtilerinden. Bence hemen bir doktora git ve gerekirse tomografi çektir ayrıca ilaç kullan. Ancak bir doktorla çözüm bulabilirsin sorununa..
yanlız arkadaşlar bende enteranmıdır bilmem ama ne adet düzensizliğim var ne göğüs ucunu sıkınca sıvı geliyo göğüslerimde sadece adet dönemine bir hafta kala şişiyo okadar sonra geçiyo.anlamadım gitti bu işi
ttlım allaha şükür bndede regli düzensizliği ve süt gelme gbi bi durum yok ama göğüslerm çok şişiyo zaten ozaman anlıorum prolaktinim ykseldii genee((((((
DEJAVU-ONE biz çocuk istiyoruz olmzdı bunun için yaptırmıştım prolaktin testini adetimin 3.günü biraz yüksek çıktı doktor ongün sonra tekrar gel ölçelim stresten böylr olmuş olabilir dedi sonra eşimde varikosel çıkınca ben ölçtürmye gitmedim.sorun o değildir diye.sonra geçenlerde aklıma takıldı gidiyimm ölçtüreyim dedim bi tıp merkezinde ölçtürdüm böyle yüksek çıkınca özele gitme normal hastaneye git dediler pazartesi gideceğim hastaneye.bu arada.iki değer arasında adet oldum zaten adetlerim hep düzenlidir yanlız ikinci prolaktin testini adetliyken değil normal bi zamanda baktırdım.göğsümden herhangi bir sıvı gelmiyor denedim bikaçkez.bakalımpazartesi sabah erkenden tekrar ölçtüreceğim:(