• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin düştükten sonra hamile kalanlar.

Arkadaşlar hamile kalanlara bir şey sorabilir miyim? Adet düzensizliği yaşıyor muydunuz? Ben düzenli adet görüyorum düzenli yumurtluyorum ama prolaktinim yüksek çıktı MR çekildim temiz çıktı 115-35-54 değerlerini gördüm doktor yinede engelleyebilir dedi Dostinex kullanıyorum bu ay nerede araştırsam yumurtlamayı engellediği için gebelik oluşmuyormuş çok merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim 🤔

Bende dostinexi 1 ay içtim, değerim 80 civarıydı, ikaç bittikten sonra düştü ve hemen hamile kaldım. Sizin de inşallah böyle olur
Bende de prolaktin yüksekliği vardı amh düşüktü Kasım da adet olmamıştımbi hafta oluyo ilaç verdi bitti bugün adet oldum 3. Gün gel bakalım dedi neye bakılıyor tekrar hormon testi mi istiyor ? Birde gebelik için ne kadar süre olmazsa tedavi başlıyor bilen varsa lütfen paylaşır mı 🙏🏻

Ben bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız 🙏🏻😔
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05

Back
X