• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin değerim yüksek

Havva seycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
5
1
1
28
Hanımlar merhaba benim prolaktin değerim yüksek 500 Lerden 200 kere düştü bir senedir dostinek kullanıyorum ancak bende hipofiz adenomum var bu değer yüksek Ken yumurtlamam olurmu bebek sahibi olmak istiyoruz dua edin bize 🤲

Rabbim yardımcın olsun canım. Bende prolaktin yüksekti ama 30lardaydi. Dostinexle hamile kalabildim. Imkansız değil yani

Siz ilaç kullanırken mi hamile kaldınız. Yoksa bittikten sonra mi. Sürecinin nasıl oldu
Bu kullandigim dostinex isimli ilaç, haftada bir alınıyor. Ben 2 hafta kullandım. Adet günüm geldi. O günden itibaren adet olmayı bekledim ve ilacı kestim. Adetim 11 gün geçti. Ve gebe oldugumu ogrendim.

Merhaba, konuyu görünce hemen yazmak istedim Prolaktin yüksekliği nasıl anlaşılıyor? Göğüslerde şişme şeklinde mi acaba? Ben hamileyim zannettim test yaptım iki kere ama negatif. Yumurtlamadan itibaren göğüslerim balon gibi şişiyor, mavi damarlar çıkıyor, ucu büyüyor. Bata 4 gün var. Ama hamile değilim sanırım negatif sonuçlara göre. Bu göğüs şişmesi için hangi doktora gitmek gerekir yardımcı olur musunuz lütfen?

Kimse yok mu bilgi verebilecek🙁
Hormon testi yaptir canim benimde yumurtlamadam adete kadar goguslerim agriri siser patlicak gibi olur geçenler de hormon testi yaptirmistim ve prolaktin 41 cikti yani yüksek doktor ilac verdi doatimex diye haftada yarim kullanmam gerekiyorum daha yeni basladim 1 kere ictim kullanmaya devam edicem gebelik bu yuzden olmuyomus

Hormon testi yaptir canim benimde yumurtlamadam adete kadar goguslerim agriri siser patlicak gibi olur geçenler de hormon testi yaptirmistim ve prolaktin 41 cikti yani yüksek doktor ilac verdi doatimex diye haftada yarim kullanmam gerekiyorum daha yeni basladim 1 kere ictim kullanmaya devam edicem gebelik bu yuzden olmuyomus

Çok teşekkürler canım cevabın için. Peki endokronojiye mi kadın doğuma mı gitmeliyim?

Canim ben yurtdisinda yaşıyorum bunun icin adetin 2. Gunu kan testine gitmelisin hormonlarına bakilsin saglik ocagi yapiyo sanirim ama emin degilim bi sor istersen dedim gibi yurtdisinda oldugum icin orda kim neye bakar pek bilmem

Canim ben yurtdisinda yaşıyorum bunun icin adetin 2. Gunu kan testine gitmelisin hormonlarına bakilsin saglik ocagi yapiyo sanirim ama emin degilim bi sor istersen dedim gibi yurtdisinda oldugum icin orda kim neye bakar pek bilmem
Tamam bunu bildiğim iyi oldu reglim bitince gideyim diyordum çünkü. Çok teşekkürler tekrar. ☺️

Back