• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin değerim çok mu yüksek bakar mısınız lütfen

Yoo değil stresten falan çıkmıştır panik yapmayın. Benim 200 lerdeydi. Süt geliyorsa endokrin bölümüne gidin ilaç verir hemen düşüyor.
birde estradiol düşük geldi sanırım 30 -400 yazıyor internette, alt sınırı benim sonucum 34. yükselmesi için tedavi var mı acaba

birde estradiol düşük geldi sanırım 30 -400 yazıyor internette, alt sınırı benim sonucum 34. yükselmesi için tedavi var mı acaba
estradiol adet döngüsünde hangi gün bakıldığına göre değerlendirilmeli. yazan referanslar tüm adet döngüsünü kapsıyor. 4. gün için normal değeriniz
diğer testler için de adetin kaçıncı günü olduğu önemli drnuz ona göre değerlendirecektir.

Doktorunuza sorun belki vitamin takviyesi verebilir yükselmesi için. Sağlıklı beslenin faydası olur. Çok detaylı bilmiyorum

Merhablar gebe kalabilirsnz benim 42 ydi ben dostinex ilaç kullandım gebe kaldım ama dış gebelik olabilir şüphe var yani gebe kalabilirsnz
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. inaşşallah isteyen herkese de naip olur çok kafa yoran şeyler bunlar ya

diğer sonuçlarımı da buldum normal sanırım hepsi internetten ortalama değerlerine baktım da bir tek prolaktin oda sınırda sanırım yediklerime biraz dikkat edeyim bu ay.
Evwt evet , incir yedim demissiniz bence etki ediyor, bende hurma ve yesillik cok yerdim sonra baya azalttim hatta yesillik yemeyi biraktim etki etti .Bebek için ise demir d vit. B12 vb değerlerinize de baktırın, bize sebepsiz infertilite dediler benim d vit çok düşüktü ferritin değerim de düşüktü ama hamile kaldığım ay hepsi normal sınırdaydi , bunlarda etkiliyor bence

Evwt evet , incir yedim demissiniz bence etki ediyor, bende hurma ve yesillik cok yerdim sonra baya azalttim hatta yesillik yemeyi biraktim etki etti .Bebek için ise demir d vit. B12 vb değerlerinize de baktırın, bize sebepsiz infertilite dediler benim d vit çok düşüktü ferritin değerim de düşüktü ama hamile kaldığım ay hepsi normal sınırdaydi , bunlarda etkiliyor bence
o zaman artık onlara da dikkat ediyorum :) inşallah düzene girer

Bende ilaç kullanıyorum arkadaşlar ve korunmuyorum siz nasıl yapıyorsunuz 🥹
doktor dostinex verdi bana 2 tane var içinde 4 günde 1 yarım yarım içiyorum korun vs bişey demedi folik asit alırsan yanına iyi olur dedi okadar bende korunmayla alakalı bişey sormadım hiç risk olup olmadığını bilmediğim için

Bende ilaç kullanıyorum arkadaşlar ve korunmuyorum siz nasıl yapıyorsunuz 🥹
Eğer prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorsanız lütfen korunun benimde prolaktin yüksekti doktorum ilaç verdi ve 1 ay korunacaksınız demişti. Gerçi ilacı kullanmama gerek kalmadan hamile kaldım şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

doktor dostinex verdi bana 2 tane var içinde 4 günde 1 yarım yarım içiyorum korun vs bişey demedi folik asit alırsan yanına iyi olur dedi okadar bende korunmayla alakalı bişey sormadım hiç risk olup olmadığını bilmediğim için
Bence korunun benim doktorum korun demişti ve stres yapma strese bağlıda yükselik oluyor diye düşünüyorum

Eğer prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorsanız lütfen korunun benimde prolaktin yüksekti doktorum ilaç verdi ve 1 ay korunacaksınız demişti. Gerçi ilacı kullanmama gerek kalmadan hamile kaldım şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
birkaç konuda da bu şekilde sorunsuz hamile kalanları okudum doktroda bişey demeyince takılmamıştım pek ama araştırıcam. Allah bağışlasın sizin adınıza da çok sevindim

birkaç konuda da bu şekilde sorunsuz hamile kalanları okudum doktroda bişey demeyince takılmamıştım pek ama araştırıcam. Allah bağışlasın sizin adınıza da çok sevindim
Aslında burdan yazmak insanlardan fikir almak bazen iyi bazen kötü bende yazmıştım 62 çıktı diye bu süre zarfında ilaç kullanmadan hamile kalabilir miyim dediğim de çoğu insan kesinlikle hamile kalamazsın zor olur falan dediler ve ben gecelerce ağladım. Daha sonra bu 62 çıkan sonucum için doktorumla görüşmeye gittiğimde bana ilaç verdi bunu kullan 1ay korun dedi. Bende regl olduktan sonra başlamak istiyorum ovulasyonla bu ayı değerlendirdim dedim ve o ay hamile kaldım ilaç kullanmama gerek kalmadı. Burda söylenen herşeye inanmayın yani. Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻

Aslında burdan yazmak insanlardan fikir almak bazen iyi bazen kötü bende yazmıştım 62 çıktı diye bu süre zarfında ilaç kullanmadan hamile kalabilir miyim dediğim de çoğu insan kesinlikle hamile kalamazsın zor olur falan dediler ve ben gecelerce ağladım. Daha sonra bu 62 çıkan sonucum için doktorumla görüşmeye gittiğimde bana ilaç verdi bunu kullan 1ay korun dedi. Bende regl olduktan sonra başlamak istiyorum ovulasyonla bu ayı değerlendirdim dedim ve o ay hamile kaldım ilaç kullanmama gerek kalmadı. Burda söylenen herşeye inanmayın yani. Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
Haklısınız bazı kişiler kendilerinde gördükleeri belirtileri herkese aynı olması gerekiyormuş gibi düşünüp yorumluyor. burada bunlar gibi değerleri çok kötüyken hamile kalanları da okudum Allahın taktiri biz tabikide düzgün sonuçlar için sağlıklı beslenmeye çalışalım dikkat edelim ama söz Allahta bitiyor. Ol derse olur.

Amin isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Değerim 44 du arkadaşlar pzrtesi perşembe yarım yarım içtim toplam yarım yarım 4 defa kullandım ve tekrar baktırdım 2.19 düşmüş bu seferde çok mu düştü ya

Back