- 10 Mayıs 2022
- 1.257
- 1.143
- 63
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
teşekkür ederimYoo değil stresten falan çıkmıştır panik yapmayın. Benim 200 lerdeydi. Süt geliyorsa endokrin bölümüne gidin ilaç verir hemen düşüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimYoo değil stresten falan çıkmıştır panik yapmayın. Benim 200 lerdeydi. Süt geliyorsa endokrin bölümüne gidin ilaç verir hemen düşüyor.
birde estradiol düşük geldi sanırım 30 -400 yazıyor internette, alt sınırı benim sonucum 34. yükselmesi için tedavi var mı acabaYoo değil stresten falan çıkmıştır panik yapmayın. Benim 200 lerdeydi. Süt geliyorsa endokrin bölümüne gidin ilaç verir hemen düşüyor.
estradiol adet döngüsünde hangi gün bakıldığına göre değerlendirilmeli. yazan referanslar tüm adet döngüsünü kapsıyor. 4. gün için normal değerinizbirde estradiol düşük geldi sanırım 30 -400 yazıyor internette, alt sınırı benim sonucum 34. yükselmesi için tedavi var mı acaba
Doktorunuza sorun belki vitamin takviyesi verebilir yükselmesi için. Sağlıklı beslenin faydası olur. Çok detaylı bilmiyorumbirde estradiol düşük geldi sanırım 30 -400 yazıyor internette, alt sınırı benim sonucum 34. yükselmesi için tedavi var mı acaba
Merhablar gebe kalabilirsnz benim 42 ydi ben dostinex ilaç kullandım gebe kaldım ama dış gebelik olabilir şüphe var yani gebe kalabilirsnzanladım teşekkür ederim. peki göğüslerden süt gelmesi durumu prolaktinle alakali diye biliyorum bu şekilde gebe kalınabilir mi
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. inaşşallah isteyen herkese de naip olur çok kafa yoran şeyler bunlar yaMerhablar gebe kalabilirsnz benim 42 ydi ben dostinex ilaç kullandım gebe kaldım ama dış gebelik olabilir şüphe var yani gebe kalabilirsnz
Evwt evet , incir yedim demissiniz bence etki ediyor, bende hurma ve yesillik cok yerdim sonra baya azalttim hatta yesillik yemeyi biraktim etki etti .Bebek için ise demir d vit. B12 vb değerlerinize de baktırın, bize sebepsiz infertilite dediler benim d vit çok düşüktü ferritin değerim de düşüktü ama hamile kaldığım ay hepsi normal sınırdaydi , bunlarda etkiliyor bencediğer sonuçlarımı da buldum normal sanırım hepsi internetten ortalama değerlerine baktım da bir tek prolaktin oda sınırda sanırım yediklerime biraz dikkat edeyim bu ay.
o zaman artık onlara da dikkat ediyorum :) inşallah düzene girerEvwt evet , incir yedim demissiniz bence etki ediyor, bende hurma ve yesillik cok yerdim sonra baya azalttim hatta yesillik yemeyi biraktim etki etti .Bebek için ise demir d vit. B12 vb değerlerinize de baktırın, bize sebepsiz infertilite dediler benim d vit çok düşüktü ferritin değerim de düşüktü ama hamile kaldığım ay hepsi normal sınırdaydi , bunlarda etkiliyor bence
İlacı kullanırken mi hamile kaldınızMerhablar gebe kalabilirsnz benim 42 ydi ben dostinex ilaç kullandım gebe kaldım ama dış gebelik olabilir şüphe var yani gebe kalabilirsnz
doktor dostinex verdi bana 2 tane var içinde 4 günde 1 yarım yarım içiyorum korun vs bişey demedi folik asit alırsan yanına iyi olur dedi okadar bende korunmayla alakalı bişey sormadım hiç risk olup olmadığını bilmediğim içinBende ilaç kullanıyorum arkadaşlar ve korunmuyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Eğer prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorsanız lütfen korunun benimde prolaktin yüksekti doktorum ilaç verdi ve 1 ay korunacaksınız demişti. Gerçi ilacı kullanmama gerek kalmadan hamile kaldım şükür rabbim herkese nasip etsin inşallahBende ilaç kullanıyorum arkadaşlar ve korunmuyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Bence korunun benim doktorum korun demişti ve stres yapma strese bağlıda yükselik oluyor diye düşünüyorumdoktor dostinex verdi bana 2 tane var içinde 4 günde 1 yarım yarım içiyorum korun vs bişey demedi folik asit alırsan yanına iyi olur dedi okadar bende korunmayla alakalı bişey sormadım hiç risk olup olmadığını bilmediğim için
işte bende herşey okey de bi o stres denen şeyde takılıyorum sadece gebelik için değil genel olarak hayatım stresBence korunun benim doktorum korun demişti ve stres yapma strese bağlıda yükselik oluyor diye düşünüyorum
Bende öyleyim canım ama cidden düşünmemeye çalış. Ayrıca senin prolaktin okadar da yüksek değil benim en son 62 çıkmıştıişte bende herşey okey de bi o stres denen şeyde takılıyorum sadece gebelik için değil genel olarak hayatım stres
birkaç konuda da bu şekilde sorunsuz hamile kalanları okudum doktroda bişey demeyince takılmamıştım pek ama araştırıcam. Allah bağışlasın sizin adınıza da çok sevindimEğer prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorsanız lütfen korunun benimde prolaktin yüksekti doktorum ilaç verdi ve 1 ay korunacaksınız demişti. Gerçi ilacı kullanmama gerek kalmadan hamile kaldım şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah
evet dktor birazcık fazla çıkmış ama biz düzene sokalım yinede dediBende öyleyim canım ama cidden düşünmemeye çalış. Ayrıca senin prolaktin okadar da yüksek değil benim en son 62 çıkmıştı
Aslında burdan yazmak insanlardan fikir almak bazen iyi bazen kötü bende yazmıştım 62 çıktı diye bu süre zarfında ilaç kullanmadan hamile kalabilir miyim dediğim de çoğu insan kesinlikle hamile kalamazsın zor olur falan dediler ve ben gecelerce ağladım. Daha sonra bu 62 çıkan sonucum için doktorumla görüşmeye gittiğimde bana ilaç verdi bunu kullan 1ay korun dedi. Bende regl olduktan sonra başlamak istiyorum ovulasyonla bu ayı değerlendirdim dedim ve o ay hamile kaldım ilaç kullanmama gerek kalmadı. Burda söylenen herşeye inanmayın yani. Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallahbirkaç konuda da bu şekilde sorunsuz hamile kalanları okudum doktroda bişey demeyince takılmamıştım pek ama araştırıcam. Allah bağışlasın sizin adınıza da çok sevindim
Haklısınız bazı kişiler kendilerinde gördükleeri belirtileri herkese aynı olması gerekiyormuş gibi düşünüp yorumluyor. burada bunlar gibi değerleri çok kötüyken hamile kalanları da okudum Allahın taktiri biz tabikide düzgün sonuçlar için sağlıklı beslenmeye çalışalım dikkat edelim ama söz Allahta bitiyor. Ol derse olur.Aslında burdan yazmak insanlardan fikir almak bazen iyi bazen kötü bende yazmıştım 62 çıktı diye bu süre zarfında ilaç kullanmadan hamile kalabilir miyim dediğim de çoğu insan kesinlikle hamile kalamazsın zor olur falan dediler ve ben gecelerce ağladım. Daha sonra bu 62 çıkan sonucum için doktorumla görüşmeye gittiğimde bana ilaç verdi bunu kullan 1ay korun dedi. Bende regl olduktan sonra başlamak istiyorum ovulasyonla bu ayı değerlendirdim dedim ve o ay hamile kaldım ilaç kullanmama gerek kalmadı. Burda söylenen herşeye inanmayın yani. Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah