- 11 Ağustos 2019
- 105
- 16
- 26
- Konu Sahibi Lara6363737373737373
selamlar
Sizce prolaktin 24.65 değeri normal mi?
Tsh 1.5 çıktı o normal bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin sınırselamlar
Sizce takviye almaya gerek varmı? Bu değerle hamilelik ola bilirmi?Prolaktin sınır
Olur tabiki o kadar yüksek değil kiSizce takviye almaya gerek varmı? Bu değerle hamilelik ola bilirmi?
Teşekkür ederimOlur tabiki o kadar yüksek değil ki
Normal diye düşünüyorum canim tam bir bilgim yok ama denk geliyorum 35 e kadar normal bile buluyolar bazi yerde. 35 i cikinca gebelik icin skinti galiba.. yalniz incir cok tuketme prolaktin yukseltiyo..netten bakip yediklerine dikmat ederek dusurebilirsinselamlar
Bunu dediğiniz iyi oldu geçen ay bir günden bir incir kurusu yiyodum, yumurtalıklara iyi geliyor diye, bu ay tüketmiyicemNormal diye düşünüyorum canim tam bir bilgim yok ama denk geliyorum 35 e kadar normal bile buluyolar bazi yerde. 35 i cikinca gebelik icin skinti galiba.. yalniz incir cok tuketme prolaktin yukseltiyo..netten bakip yediklerine dikmat ederek dusurebilirsin
Iste biseylere iyi gelsin derken bi yandan hormon seviyesini yukseltebiliyoruz. Dikkat etmek gerek. Bde prolaktin degerini olcturmeden goguslere temas edilmemesi gerekiyor bide adetin 2. Gunu kani vermek daha doğruymusBunu dediğiniz iyi oldu geçen ay bir günden bir incir kurusu yiyodum, yumurtalıklara iyi geliyor diye, bu ay tüketmiyicem
Ben yaptırtktan sonra adet oldum)) yarın adetimin 3cü günü ve fsh amh estradiol testleri yaptırıcam bakalım nasıl çıkıcak,eşim de spermiogram testiIste biseylere iyi gelsin derken bi yandan hormon seviyesini yukseltebiliyoruz. Dikkat etmek gerek. Bde prolaktin degerini olcturmeden goguslere temas edilmemesi gerekiyor bide adetin 2. Gunu kani vermek daha doğruymus
Bence yeniden prolaktine de baktır. Dusunemmeye çalış öyle şeyler. Bende 6 aydır istiyorum henüz olmadı ama doktorlar hep normal diyor hatta herkes bir yıl deniceksin diyolar. Nasip birazda tabi.. ilk ay da ya da ikinci ayda gebe kalanlarda varBen yaptırtktan sonra adet oldum)) yarın adetimin 3cü günü ve fsh amh estradiol testleri yaptırıcam bakalım nasıl çıkıcak,eşim de spermiogram testi
2 aydır deniyoruz korunmasız ve hiç olmaması sorun olması korkutuyor beni
İnşallah olur kısa sürede,tahliller verdinizmi?Bence yeniden prolaktine de baktır. Dusunemmeye çalış öyle şeyler. Bende 6 aydır istiyorum henüz olmadı ama doktorlar hep normal diyor hatta herkes bir yıl deniceksin diyolar. Nasip birazda tabi.. ilk ay da ya da ikinci ayda gebe kalanlarda var
Insallah hormon testi istemedi gerek yok dedi ultrrasonlada muayene etti. Sadece folik asit onerdiİnşallah olur kısa sürede,tahliller verdinizmi?