• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin değeri lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minik95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
108
31
48
29
Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomene başladım adetliyken verdiğim horman tahlilinde prolaktin 30 çıktı doktor 50 ye kadar gelmeden ilaç vermiyoruz dedi sizce bir sorun olurmu

Merhaba değeriniz çok yüksek değil ama hamile kalmamanız durumunda ilaç verebilir.

Prolaktin stres hormonu olarak da biliniyor ve sabah erken saatlerde yapılması gerekiyor testin. Biraz stres altındaysan yakın zamanda ilişkin olduysa ya da akşam üzeri ise biraz fazla çıkmış olabilir. Bence testi tekrar etmelisin bir müddet sonra

Prolaktin stres hormonu olarak da biliniyor ve sabah erken saatlerde yapılması gerekiyor testin. Biraz stres altındaysan yakın zamanda ilişkin olduysa ya da akşam üzeri ise biraz fazla çıkmış olabilir. Bence testi tekrar etmelisin bir müddet sonra
Sabah erken saatlerde yaptırdık cnm streste olmazsa olurmu herşeyi stres ediyor insanoğlu☺️

Sabah erken saatlerde yaptırdık cnm streste olmazsa olurmu herşeyi stres ediyor insanoğlu☺
Benim birkaç ay önce 46 çıkmıştı kan vermeden hemen önceki gün çok üzüntülü ve stresli bir gün geçirmiştim. 1 ay sonra tekrarladım 26 ya düşmüştü kendiliğinden. O yüzden dedim stres çok etkili bu hormonda. Seninki sınır değer gibi zaten bence kendiliğinden düşebilir ama takip et 1 ay sonra tekrar baktır

Canım benimde 30 . Bebek istediğim için gittim hormon testi vs test yaptı tiroidim biraz yüksek olduğu için tiroid ilacı verdi doktor söyledi tiroidin düştüğü zaman otomatikmen prolaktininde düşecek dedi

Canım benimde 30 . Bebek istediğim için gittim hormon testi vs test yaptı tiroidim biraz yüksek olduğu için tiroid ilacı verdi doktor söyledi tiroidin düştüğü zaman otomatikmen prolaktininde düşecek dedi
Benimde troidim yüksek cnm 12 çıktı ilaç kullanıyorm inşallah düşer ozaman

Benim birkaç ay önce 46 çıkmıştı kan vermeden hemen önceki gün çok üzüntülü ve stresli bir gün geçirmiştim. 1 ay sonra tekrarladım 26 ya düşmüştü kendiliğinden. O yüzden dedim stres çok etkili bu hormonda. Seninki sınır değer gibi zaten bence kendiliğinden düşebilir ama takip et 1 ay sonra tekrar baktır
Yok cnm çok şükür benim öyle üzüntülü bir şeyim olmadı sadece bebek stresi o kadar

Canım evet benimde 10
Doktor düzenli kullan ilacı otomatikmen prolaktğn de düşecek dedi
İlaç yazmadı yani bizzat dedi çok yüksek değil tiroidin düştü mü o da düşecektir

O birsey değil kuzum takma
Annem de de tiroid var ölend kadar kullanacak bende aynı şekilde genetik doktor öyle dedi
İlacını düzenli kullan hiçbir şey olmaz

O birsey değil kuzum takma
Annem de de tiroid var ölend kadar kullanacak bende aynı şekilde genetik doktor öyle dedi
İlacını düzenli kullan hiçbir şey olmaz
Aynen cnm bide bu doktor bana çatlatma iğnesi vermedi 2 yumurtam oluştu niye veröedi acaba

Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomene başladım adetliyken verdiğim horman tahlilinde prolaktin 30 çıktı doktor 50 ye kadar gelmeden ilaç vermiyoruz dedi sizce bir sorun olurmu
Testere dişli aslan pençesi otu iç her gün benim kini düşürdü 60 taydı

Back