Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim doktorum korun demedi ben bes aydir hamile kalamiyordum doktora gidince testler falan prolakdin 48 falan di dostinex verdi korun demedi bu hamile kalmani kolaylasdirir dedi bana sen ilaci ne icin kullandin detayli anlatirmisin ve gebelik olusdumuBen kullanmıştım ve doktorum korun demişti
Benim de prolaktinim yüksekti 30 civarıydı. O dönem zaten kendi isteğimle korunuyordum bebek istemiyodum. Zaten prolaktin yüksekken gebelik zor oluşur. İlaçla da hızla düşer. Siz bilirsini. Doktorunuza tekrar danışabilirisinzCanim benim doktorum korun demedi ben bes aydir hamile kalamiyordum doktora gidince testler falan prolakdin 48 falan di dostinex verdi korun demedi bu hamile kalmani kolaylasdirir dedi bana sen ilaci ne icin kullandin detayli anlatirmisin ve gebelik olusdumu
Benmde yüksek çıkıyor bı kullandım düştü tekrar yükseldi şimdi doktorum gebe kalana kadar devamlı kullanacaksın dedi yani zararı yok bı tanidugimda hergun kullandı hatta bı hafta sonra düştü iki ay sonra da gebe kaldı şuan 7 aylık hamile sorunu yok zarar vermiyor zaten süt hormonu düşük olması gerek gebe kalınca da 2-3 aylıkken yükselmeye başlıyormuş normalde zararı yok yaniDostinex kullanip gebe kalan varmi
Ve gebe kalinsa gebelige sorun yaratirmi prolakdin hormonm yuksek cikdi tedavi icin bu ilaci verdi doktor ama korun demedi bu arada hamile kalsam bebege zarar verirmi acilll
Artik umudum da kalmadi bugun gittim ultrasonum vardi yok kist yok miyom ceken doktor sekretere yazdirdi ama kadin dogumcum yerinde deyildi oyuzden bakamadi yani iyiki bi hamile kalmak istedim bi proladin bi kist miyom derken artik umudum bitti acikcasi nolacaksa olsn gidip artik takip falanda ettirmicemBenmde yüksek çıkıyor bı kullandım düştü tekrar yükseldi şimdi doktorum gebe kalana kadar devamlı kullanacaksın dedi yani zararı yok bı tanidugimda hergun kullandı hatta bı hafta sonra düştü iki ay sonra da gebe kaldı şuan 7 aylık hamile sorunu yok zarar vermiyor zaten süt hormonu düşük olması gerek gebe kalınca da 2-3 aylıkken yükselmeye başlıyormuş normalde zararı yok yani
Miyom ameliyatı falan olsaydınız doktor imkansız mı dedi de umudunu kestin Allah büyük vakti zamanı vardır asla kesme umudunuArtik umudum da kalmadi bugun gittim ultrasonum vardi yok kist yok miyom ceken doktor sekretere yazdirdi ama kadin dogumcum yerinde deyildi oyuzden bakamadi yani iyiki bi hamile kalmak istedim bi proladin bi kist miyom derken artik umudum bitti acikcasi nolacaksa olsn gidip artik takip falanda ettirmicem
Canım benimde prolaktinim yüksek çıkıyor dostinex prolaktin hormonunu düşürmeye yardımcı çünkü yüksek olursa gebelik zor olur dedi doktorum zaten içinde 8 tane vardı kullandım bitti bakalım inşallah gebe olarak giderim doktoraKullanan yokmu kizlar cevapppp
Hevesim kirildi acikcasi nolcaksa olur allaha kalmis bisey diyemiyorum zaten doru durust doktorlarda bakmiyor kafalarindan saviyorlar insancani hayati artik degersizlesmisMiyom ameliyatı falan olsaydınız doktor imkansız mı dedi de umudunu kestin Allah büyük vakti zamanı vardır asla kesme umudunu
Nasıl bı doktora gittinki benm doktorum çok ilgili bence başka doktorlara yönelHevesim kirildi acikcasi nolcaksa olur allaha kalmis bisey diyemiyorum zaten doru durust doktorlarda bakmiyor kafalarindan saviyorlar insancani hayati artik degersizlesmis
Bakacam ama kendi haline birakdm olursa olur hastanelerden midem bulandi artik gidesim de gelmiyoNasıl bı doktora gittinki benm doktorum çok ilgili bence başka doktorlara yönel
Anlasilan doktorunda seni umutsuzluğa kaptırmış
Aynen bende öyleyim ama insan illaki düşünüyorBakacam ama kendi haline birakdm olursa olur hastanelerden midem bulandi artik gidesim de gelmiyo
Dusundukce olmuyor galiba ramazanada giriyoruz zaten dusunmemeye caliscam orucun faydasi olur insallahAynen bende öyleyim ama insan illaki düşünüyor
Canım ben kullandım, korun demedi, hatta şu tarihlerde 5 gün art arda ilişki dedi, ama hamile kalmadım yine, sadece prolaktin çok iyi düştüKullanan yokmu kizlar cevapppp
Canım ben kullandım, korun demedi, hatta şu tarihlerde 5 gün art arda ilişki dedi, ama hamile kalmadım yine, sadece prolaktin çok iyi düştü
Düşündükçe prolaktin yükseliyor zaten strese giriyozDusundukce olmuyor galiba ramazanada giriyoruz zaten dusunmemeye caliscam orucun faydasi olur insallah