Merhabalar 6 aydir hipotiroid tedavisi goruyordum.cocugumuz olmuyor diye kadinn doguma gittim ordq lh ve proklatin seviyemle beraber tiroid seviyelerimde bozuk cikti.proklatin seviyeem yuksek olmasi sizce tiroiddenmi kaynaklidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle bende de tiroid yüksek çıkmıştı başka doktora gittim birşeyin yok dedi daha sonra çocuk olmayınca tekrar başka doktora gittim prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi bir ayda düzeldiMerhabalar 6 aydir hipotiroid tedavisi goruyordum.cocugumuz olmuyor diye kadinn doguma gittim ordq lh ve proklatin seviyemle beraber tiroid seviyelerimde bozuk cikti.proklatin seviyeem yuksek olmasi sizce tiroiddenmi kaynaklidir.
Merhabalar 6 aydir hipotiroid tedavisi goruyordum.cocugumuz olmuyor diye kadinn doguma gittim ordq lh ve proklatin seviyemle beraber tiroid seviyelerimde bozuk cikti.proklatin seviyeem yuksek olmasi sizce tiroiddenmi kaynaklidir.
Peki kadn dogumami gittiniz yoksaa genel cerrahami ben trdaviyi genel cerrahtan goruyorumEvet öyle bende de tiroid yüksek çıkmıştı başka doktora gittim birşeyin yok dedi daha sonra çocuk olmayınca tekrar başka doktora gittim prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi bir ayda düzeldi
Ben kadın doğuma gittim hep. Çocuk olmuyor diye gitmiştim kan tahlili yapıldı genel olarak orda söyledi genel cerrahiye git bir baktır diye. Ama ikincisi doktor yok diyince gitmedin baya sonra gittim tiroid normal bu defa prolaktin yüksekdiPeki kadn dogumami gittiniz yoksaa genel cerrahami ben trdaviyi genel cerrahtan goruyorum
Bu persembe genel cerrahina gidecegm tekrardan kadn dogumada gidecegm bakim.nolcakBen kadın doğuma gittim hep. Çocuk olmuyor diye gitmiştim kan tahlili yapıldı genel olarak orda söyledi genel cerrahiye git bir baktır diye. Ama ikincisi doktor yok diyince gitmedin baya sonra gittim tiroid normal bu defa prolaktin yüksekdi
İnşallah iyi haberler alırsın canım. Herşey gönlünce olsunBu persembe genel cerrahina gidecegm tekrardan kadn dogumada gidecegm bakim.nolcak
Benimde ilk gebeliğim öyle oldu canım prolaktinim yüksek çıkmıştı doktor bana asla hamile kalmazsın dedi geçiştirdi o ara döllenme aşamasındaymış 1,5 2 hafta sonra doğum yaptığım doktoruma gitmiştim keseyi gördük gerçi az kalsın ölüyordum ama şükür hayattayımEvet öyle bende de tiroid yüksek çıkmıştı başka doktora gittim birşeyin yok dedi daha sonra çocuk olmayınca tekrar başka doktora gittim prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi bir ayda düzeldi
İnşallah iyi haberler alırsın canım. Herşey gönlünce olsun
Cok tesekur ederim insallahİnşallah iyi haberler alırsın canım. Herşey gönlünce olsun
Bende tiroid var doktor ondan kaynakli dediBenimde ilk gebeliğim öyle oldu canım prolaktinim yüksek çıkmıştı doktor bana asla hamile kalmazsın dedi geçiştirdi o ara döllenme aşamasındaymış 1,5 2 hafta sonra doğum yaptığım doktoruma gitmiştim keseyi gördük gerçi az kalsın ölüyordum ama şükür hayattayım
Yaa ne güzel geçmiş olsun canım. Benim bir problemim yok esimdede yok en son hsg yaptık. Hala olmuyor aşılama deniycez artıkBenimde ilk gebeliğim öyle oldu canım prolaktinim yüksek çıkmıştı doktor bana asla hamile kalmazsın dedi geçiştirdi o ara döllenme aşamasındaymış 1,5 2 hafta sonra doğum yaptığım doktoruma gitmiştim keseyi gördük gerçi az kalsın ölüyordum ama şükür hayattayım
Insallah tez zamanda guzel sonuclar alirsinizYaa ne güzel geçmiş olsun canım. Benim bir problemim yok esimdede yok en son hsg yaptık. Hala olmuyor aşılama deniycez artık
Teşekkür ederimInsallah tez zamanda guzel sonuclar alirsiniz
Herşey o kadar nasip işi ki gerçekten . Ben 5 yıllık evliyim 3,5 yaşında oğlum var benim arkadaşım benden 1 ay önce evlendi ve dün ilk bebeğine doğum yaptı bir sorunları yoktu ama olmadı .Yaa ne güzel geçmiş olsun canım. Benim bir problemim yok esimdede yok en son hsg yaptık. Hala olmuyor aşılama deniycez artık
Evet gerçekten öyle. İnsan çok üzülüyor yıpranıyor ben iki yıllık evliyim daha ama gerçekten çok üzülüyorum ya hiç olmazsa diye üzerine düşüyorum rabbimin vardır bir bildiğiHerşey o kadar nasip işi ki gerçekten . Ben 5 yıllık evliyim 3,5 yaşında oğlum var benim arkadaşım benden 1 ay önce evlendi ve dün ilk bebeğine doğum yaptı bir sorunları yoktu ama olmadı .
Bende cok korkuyorum insallah duzeliriz hepimizEvet gerçekten öyle. İnsan çok üzülüyor yıpranıyor ben iki yıllık evliyim daha ama gerçekten çok üzülüyorum ya hiç olmazsa diye üzerine düşüyorum rabbimin vardır bir bildiği
İnşallahBende cok korkuyorum insallah duzeliriz hepimiz
Bunu bütün kadınlar düşünüyor hatta ben ilk evlendiğimde eşime dedim eğer çocuk sahibi olamazsak evlatlık alalım bu hep içimde vardı . Hamd olsun oldu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Şimdi 2. İstiyrpuz henüz bizimde 1,5 senedir nerdeyse olmadı vardır bunda da bi hayır . Ayın 19 da çatlatma iğnemi vurdum bugün 10. Günüm 14-15 gün test yapın diyorlar doktorum da öyle söyledi o tarihler tam benim ragl dönemime denk geliyor inşAllah gecikme yaşarım da hayırlısıyla olur . Sende bol bol dua et bende herkese ediyorumEvet gerçekten öyle. İnsan çok üzülüyor yıpranıyor ben iki yıllık evliyim daha ama gerçekten çok üzülüyorum ya hiç olmazsa diye üzerine düşüyorum rabbimin vardır bir bildiği
Allah hepimize guc versn sifa versn insallahBunu bütün kadınlar düşünüyor hatta ben ilk evlendiğimde eşime dedim eğer çocuk sahibi olamazsak evlatlık alalım bu hep içimde vardı . Hamd olsun oldu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Şimdi 2. İstiyrpuz henüz bizimde 1,5 senedir nerdeyse olmadı vardır bunda da bi hayır . Ayın 19 da çatlatma iğnemi vurdum bugün 10. Günüm 14-15 gün test yapın diyorlar doktorum da öyle söyledi o tarihler tam benim ragl dönemime denk geliyor inşAllah gecikme yaşarım da hayırlısıyla olur . Sende bol bol dua et bende herkese ediyorum
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım. Güzel haberlerini bekliyoruzBunu bütün kadınlar düşünüyor hatta ben ilk evlendiğimde eşime dedim eğer çocuk sahibi olamazsak evlatlık alalım bu hep içimde vardı . Hamd olsun oldu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Şimdi 2. İstiyrpuz henüz bizimde 1,5 senedir nerdeyse olmadı vardır bunda da bi hayır . Ayın 19 da çatlatma iğnemi vurdum bugün 10. Günüm 14-15 gün test yapın diyorlar doktorum da öyle söyledi o tarihler tam benim ragl dönemime denk geliyor inşAllah gecikme yaşarım da hayırlısıyla olur . Sende bol bol dua et bende herkese ediyorum