merhaba canım. benim de prolaktin hormonum yüksek, seninkine göre epey yüksekti hem de. 105 di. dostinex kullandım 14 e düştü. hala da kullanmaya devam ediyorum. doktor hemen bırakmam gerektiğini söyledi. hamile kalırsan öğrendiğin anda bırakırsın ilacı demişti. senin de adetin geçtiyse bi gebelik testi yap istersen ondan sonra kullanmaya devam et. ama prolaktin yüksek olduğunda gebeliğe engel oluyor. ayrıca bu ilacın yan etkilerinden biri de baş dönmesi, bende de oluyor. çok fazla hamileliğe yormamak lazım. ama sen içim rahat etsin diyorsan bi gebelik testi yap bence...
prolaktın hormonu cok degısken bır hormon mesela ıgneden korktugun an bıle yükselebılır cokta yüksek gelmedı senın hormon bana gögsünden sıvı falan gelıyormu bence baska bır dra dah görün tekrar prolaktınıne baktır dostınexi genelde süt hormonunun sonlanması ıcın verıyorlar senın deger okdar yükseklerde degıl bebegı ultrasonra kıst sanması drun olacak bırsey degıl basdönmesı falan ılla gebelıge yorulammalı benımde adetıme yakın oluyor arada gebelık ıstedıgımızden ona yorabılıyoruz bırdra daha gıt yanı bence gelsımıs ultrason cıhazı olan bır dr olsun kıst varmı yokmu bır ögren bakalım kesın bırde prolaktıne baktırırsın tekrar ona göre degerlendırrısınız
selam arkadaslar benımde prolaktınım 40 cıktı.2 aydır bebek ıstıyorduk olmayınca doktora gıttım ve yuksek oldugunu ogrendım.bana da dostınex verdı.haftada 2 gun kullanıyorum.doktora ozellıkle sordum hamıle oldugunu anlayınca bırakırsın dedı.ama olumsuz bır suru sey duydum bu ılacla ılgılı.sımdı hamıle arkadasları gorunce ıcım rahatlıyor.allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns bana da bır bebıs verır allahım bu ay.cook ıstıyorummm
benim teyzemin kızındada prolaktin yüksekliği vardı.doktor ona da dostanex verdi.verirkende 3 ay içinde hamile haberini alıcam dedi.ve dediği gibide 3 ay bile olmadan hamile kaldı.şimdi 4 aylık hamile.hiç kafana takma inş en kısa zamanda sende hamile kalırsın ki seninkide öle çok yüksek değil.bundan baya önce bende prolaktin testi yaptırmıştım 97 mi ne çıkmıştı.yani düzelmicek bişey değil cnm.bu arada teyzemin kızınında 2 seneye yakın olmamıştı bebeği.
Slm canım bende dun dr gıttım prolaktınım 36.39 cıktı dostınex verdı pazartesı persembe ıcecm dun basladım hayırlısı ınsallah bende bır suru seyler duydum ılacı ıcerken hamıle kalınırsa sakat bebekler olurmus falan fılan ne bıleyım canım sıkıldı benım ılk bebegımı 3 ay once kalp atısı duylmadıgından dolayı sonlandırmıstık malesef(ALLAH a tevekkul edecez yapacak bırseyımız yok RABBIM ol dıyecek olacak inşallah...
cook sevındım ıns canım ya ben de cook ıstıyorum ıns benım de bebısım gelır hayırlısı ıle.ya benım adet duzensızlıgım arttı korunmayı bıraktıktan sonra ve o kadar azaldıkı.cook tesekur ederım cevabın ıcın gercekten rahatlattın benı.bende netten prof doktora sordum mo da dedıkı olumsuz seylerı nerden duydugunu bılemem ama doktorun dogru olanı yapmıs.hem yumurtlamanı hem de adetını duzenleyecek bu ılac dedı:)bugun de belım agrıyor sankı adet olacakmısım gıbı ama daha bıtelı 10 gun oldu.belkı ılac sebebıyledır bılemıyorum.
slm arkadaşlar,
Şuan güncel bi konu deil ama yinede yazmak istedim.Çünkü üye olmadan önce burda yazılanları çok okudum ve faydasınıda gördüm umudumu kaybetmedim hiç.Benimde prolaktin hormonun yüksek çıkmıştı 47 gibi bişiydi.Dr hemen dostinox verdi p.tesi-perşembe kullandım mart ayıydı o zaman 1 ay kullandım ve 1 ay sonra çok şükür hamile kaldım.Tabiki Önce yaradan Allahım nasip ediyor ama ilaçlarda vesile oluyor işte.İsteyen herkese nasip etsin Allahım...Umarım faydalı olaiblmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?