Merhaba arkdaşlar,geçen hafta hormon tahlillerimi yaptım proklatin son değer 23,5 olması gerekirken 28 çıktı doktorum sorun değil diyip beni gönderdi fakat içim rahat etmedi ve burdaki arkdaşlarımın sayesinde başka bir doktora gittim derdimi anlattım adetlerim 33 günde bir olur düzenli her ay adet görürüm fakat az ve kısa sürer diye ulturasonla bakalım dedi . O sırada adetli olduğum için vajinal muayne olmadm üstten baktı ve bana polikistik overımın olduğunu söyledi,bundan 2 ay önde vajinal muayne olduğmda doktorumn birşeyim olmadığını söyleyince görmesi gerektiğini söyledi. Birkez daha kendi doktoruma kızdm tabi. bana testler yaptırmam gerektiğini söyledi tabi o sinirle hemen orda yaptrdım. 2 saat sonra sonuçları aldığımda kistimin olmadığını birşeyimn olmadığını sadece proklatin hormonumn yüksek olduğunu onunda 1aylık tedaviyle düzelebileceğini fakat bir sonraki adetim bittiğinde tekrar test yaptırmam gerektiğini söledi ve dostinex verdi. buraya kadar hersey normal gibi:S fakat benim ayağımın altından yerler kayıyor,midem kötü acaba diyorm bu hormon hamilelerde salgılanıyor ya bende hamile olabilrmiyim,o gördüğü kistte bebiş falan olabilr mi? çünkü bugn o ilacı kullanıcam ve hamilelikte zararlı olduğunu duydum:S ne olur bir yardım edin.