Proklatin değeri düşüp tekrar neden yükselir

sedacann

Elisa Melina'm 🎈
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
378
334
Merhaba kasım ayında proklatin 33.70 çıkmıştı dostinex kullandım pazartesi perşembe yarım olarak aralıkta düşmüştü bugün tekrar baktırdım 37.90 olmuş proklatin neden tekrar yükseldi sizler neler yaptınız bu durumda acaba tekrar düşmesi için çocuk istiyoruz ama bu durum maalesef engel oluyor güzel düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?

Merhabalar, bende şuan sizin gibiyim çocuk düşünüyoruz ama proklatin den dolayı dostinex kullandım ama daha sonra baltırmadım doktorum baktır veya baktırma demedi. Kuru kayısı kuru incir ve maydanoz dan uzak durmalısın

merhaba geç döndüm kusura bakmayın o ay yükselmesinin sebebini öğrendim hamileymişim ondan yükselmiş ama daha önce bende dostinex kullanıp düşürmüştüm yine aynısı oldu sandım kuru kayısı kuru incir tüketmiyordum ama maydonoz çok sevdiğim için her akşam salataya muhakak tüketiyordum

Biz 1. Ayımızı bitirdik adet oldum 2. Aya inşallah hamile kalırım birde benim eşimde sperm azlığı var

Biz 1. Ayımızı bitirdik adet oldum 2. Aya inşallah hamile kalırım birde benim eşimde sperm azlığı var
eşiniz için vitamin kullanıp muz tüketmesini sağlayabilirsiniz ara ara baktırın proklatin değerlendirin bnm eşimde her ihtimale karşı vitamin kullanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…