Pkoluyum cnm simdiden dusunme hic oyle cocuk olmaz filan die ikinci cocugun birincide biraz gec oldu ama ikincide 3 ayda hamile kaldim prolaktin sut hormonun yuksek onada ilac vermis digerini bilmiyorum
Onu ilk defa sende bu kadar yüksek gördüm. evlendikten sonra bakarsın. stres yapmaCanım çok tesekkur ederim yorumun için yalnız bırakmadığın için aynen öyle 70 yazıyor . bende şaşkınım
"Polikistik" over hastasıyım ve 4 buçuk aylık oğlum var :) korkma canim
Amin cnm rabbim sanada istediginde nasio etsin insallh pozitif dusun ki sen adet oluyomussun bende olan bi pkoluyum dogumdan sonra duzensizlesti ama sanslisin yani pkolularjn cogu ilacla adet oluyoÇocukları çok seviyorum okudukca tabi doğal olarak günlerdir araştırdıkca bi evham yaptım doktorum belki iyi yorumlar yapsaydı aciklasaydı bir iki cümleyle rahatlatsaydı bu kadar abartmayacaktım . rahatlattınız beni . Rabbim evlatlarını koruyup kollasın
Amin cnm rabbim sanada istediginde nasio etsin insallh pozitif dusun ki sen adet oluyomussun bende olan bi pkoluyum dogumdan sonra duzensizlesti ama sanslisin yani pkolularjn cogu ilacla adet oluyo
Genellikle adetin 3 gunu daha kesin sonuc olur verir die 3 gunu yapiyolar fazla degisiscegini zannetmiyorum kuzum drm bana senin pkon hafif asiri degil demisti senjnkide ole sanirsam ama prolaktin yuksek baya ilaci duzenli icki dussunÖyleymiş evet Şükür Allaha demek ki çeşit çeşit etkileri tepkileri var ama bir türlü anlayamıyorum kendime bi çok soru soruyorum adet oluyorum yumurtlama oluyordur bu durumda diye düşünüyorum . bu hormon testinin hangi günlerde yapıldığı önemli mi veya ne kadar önemli benim tam yumurtlama günüme denk geldiğini düşünüyorum . Takvimim var da ordan takip ediyorum yumurtlama gününde tahlil yaptırdım yada bir gün öncesi veya sonrası .
lh 70 pek görmemiştim belli değer aralıklarının üzerinde olunca zaten pko olduğu kesinleşiyor. Ama senin biraz fazla çıkmış. reglnin 3.cü günü mü yaptırdın bu testleri. Pko benide çok etkileyen bir hastalık bende evli değilim ama bir ara kafaya baya taktım. Korkulacak bir hastalık değil hamile kalanlar çok var burada da ama tabiki dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta çok daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyoruz. Nişanlılık sürecinde değerlerini takip etmen senin için daha faydalı olabilir. En azından sorunun ne olduğunu biliyorum ve neler uygulayacağım konusunda detaylı bir araştırma yapabilirim mantığı ile bakarsan sorunların üstesinden gelebilirsin/ gelebiliriz :)
lh 70 pek görmemiştim belli değer aralıklarının üzerinde olunca zaten pko olduğu kesinleşiyor. Ama senin biraz fazla çıkmış. reglnin 3.cü günü mü yaptırdın bu testleri. Pko benide çok etkileyen bir hastalık bende evli değilim ama bir ara kafaya baya taktım. Korkulacak bir hastalık değil hamile kalanlar çok var burada da ama tabiki dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta çok daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyoruz. Nişanlılık sürecinde değerlerini takip etmen senin için daha faydalı olabilir. En azından sorunun ne olduğunu biliyorum ve neler uygulayacağım konusunda detaylı bir araştırma yapabilirim mantığı ile bakarsan sorunların üstesinden gelebilirsin/ gelebiliriz :)
Sen ilaclari kullan cnm sogan kurude yapabilirsin dugunun ne zmnİnşallah benimki de seninki gibidir yani ilerlememişdir güzel Anneve İlaçlarımı kullansam mı yoksa kürlerden mi devam etsem diye düşünüyorum .
düğün tarihim haziranda düşünüyoruz Allah izin verirse ama bende heves kalmadı bu durumlardan dolayı . Biraz korku var . sonuçta karşımda ki insanında hayatını etkiliyor olacağım bi nevi ...Sen ilaclari kullan cnm sogan kurude yapabilirsin dugunun ne zmn
Ole dusunme kuzum ya daha buyuk sorun olsaydi sukret ki rabbim karsiligini versin glifor da kullanabilirsin dugune yakin glifor seker ilaci ama pkolulari devasi denebilir yumurtaliklarin calismasini sagliyo ben iki hamileligimde de kullandımdüğün tarihim haziranda düşünüyoruz Allah izin verirse ama bende heves kalmadı bu durumlardan dolayı . Biraz korku var . sonuçta karşımda ki insanında hayatını etkiliyor olacağım bi nevi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?