• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PROKISTIK OVER

Melek3433

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
34
11
3
28
Kizlar merhabaa aranıza az önce katıldım hep okurdum mükemmel bir paylaşım sitesi ve yaklaşık 1 haftadır hastahane işlemlerimden sonra karar verdim aranıza katılmayı . bana yardımcı olabilir misiniz ? Tahlil sonuçlarımdan hiç bir şey anlamadım 20 yaşındayım ve nişanlıyım tüylenme problemiyle gittiğimde daha doğrusu bende hep olan fakat beni düğünüm olacağı için yeni rahatsız eden problemim diyelim . Daha önceleride gittiğimde herşey normal deniliyordu . Çok karmaşık bir durum kısacası ve internette okudukca morelim alt üst oluyor çocuğunun olmasını engeller mi ? Düzelir mi bu dengeler ? Ciddi bi bozukluk mu? Doktorum benden hormon bozukluğu için kan tahlili ve emar istedi . Ultrasonla baktığında pcos var dendi . adet günlerim hep düzenlidir . Hic sormadi adetlerimi . Beni korkutan Lh değerim prolaktin ve testosteron Kan sonucum çıktı . Görüntüye bakarsanız eğer biraz olsun anlayan varsa lütfen yardım edin . Doktor hiç bir şeyi açıklamadı bir iki ilaç ismi yazıp gönderdi . :110::KK46:

Eklentiler

• 2016-11-09 19.16.24.jpg
    2016-11-09 19.16.24.jpg
    150,5 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Değerlerin yüksek. orda lh 70 mi yazıyo ben mi yanlış gördüm. evlenmeden pek ilgilenmiyolar. o yüzden evlendikten sonra git çocuk istiyosan ona göre tedavi uyguluyolar

Dostinex prolaktin düşsün diye yazmış
Diana 35 de doğum kontrol hapı

Pkoluyum cnm simdiden dusunme hic oyle cocuk olmaz filan die ikinci cocugun birincide biraz gec oldu ama ikincide 3 ayda hamile kaldim prolaktin sut hormonun yuksek onada ilac vermis digerini bilmiyorum

Canım çok tesekkur ederim yorumun için yalnız bırakmadığın için aynen öyle 70 yazıyor . bende şaşkınım

Pkoluyum cnm simdiden dusunme hic oyle cocuk olmaz filan die ikinci cocugun birincide biraz gec oldu ama ikincide 3 ayda hamile kaldim prolaktin sut hormonun yuksek onada ilac vermis digerini bilmiyorum

Çocukları çok seviyorum okudukca tabi doğal olarak günlerdir araştırdıkca bi evham yaptım doktorum belki iyi yorumlar yapsaydı aciklasaydı bir iki cümleyle rahatlatsaydı bu kadar abartmayacaktım . rahatlattınız beni . Rabbim evlatlarını koruyup kollasın :KK200:

Peki soğan kürü veya testere dişli aslan pencesi hakkında bi yorumunuz olacak mı bana sizce kür denemeli miyim ? Yoksa ilaçlarımi mı içmeliyim ?

Çocukları çok seviyorum okudukca tabi doğal olarak günlerdir araştırdıkca bi evham yaptım doktorum belki iyi yorumlar yapsaydı aciklasaydı bir iki cümleyle rahatlatsaydı bu kadar abartmayacaktım . rahatlattınız beni . Rabbim evlatlarını koruyup kollasın :KK200:
Amin cnm rabbim sanada istediginde nasio etsin insallh pozitif dusun ki sen adet oluyomussun bende olan bi pkoluyum dogumdan sonra duzensizlesti ama sanslisin yani pkolularjn cogu ilacla adet oluyo

Amin cnm rabbim sanada istediginde nasio etsin insallh pozitif dusun ki sen adet oluyomussun bende olan bi pkoluyum dogumdan sonra duzensizlesti ama sanslisin yani pkolularjn cogu ilacla adet oluyo

Öyleymiş evet Şükür Allaha demek ki çeşit çeşit etkileri tepkileri var ama bir türlü anlayamıyorum kendime bi çok soru soruyorum adet oluyorum yumurtlama oluyordur bu durumda diye düşünüyorum . bu hormon testinin hangi günlerde yapıldığı önemli mi veya ne kadar önemli benim tam yumurtlama günüme denk geldiğini düşünüyorum . Takvimim var da ordan takip ediyorum yumurtlama gününde tahlil yaptırdım yada bir gün öncesi veya sonrası .

Öyleymiş evet Şükür Allaha demek ki çeşit çeşit etkileri tepkileri var ama bir türlü anlayamıyorum kendime bi çok soru soruyorum adet oluyorum yumurtlama oluyordur bu durumda diye düşünüyorum . bu hormon testinin hangi günlerde yapıldığı önemli mi veya ne kadar önemli benim tam yumurtlama günüme denk geldiğini düşünüyorum . Takvimim var da ordan takip ediyorum yumurtlama gününde tahlil yaptırdım yada bir gün öncesi veya sonrası .
Genellikle adetin 3 gunu daha kesin sonuc olur verir die 3 gunu yapiyolar fazla degisiscegini zannetmiyorum kuzum drm bana senin pkon hafif asiri degil demisti senjnkide ole sanirsam ama prolaktin yuksek baya ilaci duzenli icki dussun

İnşallah benimki de seninki gibidir yani ilerlememişdir güzel Anne :nazar: :anne:ve İlaçlarımı kullansam mı yoksa kürlerden mi devam etsem diye düşünüyorum .

lh 70 pek görmemiştim belli değer aralıklarının üzerinde olunca zaten pko olduğu kesinleşiyor. Ama senin biraz fazla çıkmış. reglnin 3.cü günü mü yaptırdın bu testleri. Pko benide çok etkileyen bir hastalık bende evli değilim ama bir ara kafaya baya taktım. Korkulacak bir hastalık değil hamile kalanlar çok var burada da ama tabiki dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta çok daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyoruz. Nişanlılık sürecinde değerlerini takip etmen senin için daha faydalı olabilir. En azından sorunun ne olduğunu biliyorum ve neler uygulayacağım konusunda detaylı bir araştırma yapabilirim mantığı ile bakarsan sorunların üstesinden gelebilirsin/ gelebiliriz :)

lh 70 pek görmemiştim belli değer aralıklarının üzerinde olunca zaten pko olduğu kesinleşiyor. Ama senin biraz fazla çıkmış. reglnin 3.cü günü mü yaptırdın bu testleri. Pko benide çok etkileyen bir hastalık bende evli değilim ama bir ara kafaya baya taktım. Korkulacak bir hastalık değil hamile kalanlar çok var burada da ama tabiki dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta çok daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyoruz. Nişanlılık sürecinde değerlerini takip etmen senin için daha faydalı olabilir. En azından sorunun ne olduğunu biliyorum ve neler uygulayacağım konusunda detaylı bir araştırma yapabilirim mantığı ile bakarsan sorunların üstesinden gelebilirsin/ gelebiliriz :)

İlgin için teşekkür ederim . Çok etkiliyor insanı hemde bizi bir tek aynı şeyi yaşadığımız için biz anlarız . tavsiyeleriniz benim için çok kıymetli . sorunun cevabı canım Hayır regl 3. günü yaptırmadım . kafama takılan birazda o oldu daha bir haftam var .

Sen neler önerirsin bana nasıl bir yol izliyorsun ?

düğün tarihim haziranda düşünüyoruz Allah izin verirse ama bende heves kalmadı bu durumlardan dolayı . Biraz korku var . sonuçta karşımda ki insanında hayatını etkiliyor olacağım bi nevi ...
Ole dusunme kuzum ya daha buyuk sorun olsaydi sukret ki rabbim karsiligini versin glifor da kullanabilirsin dugune yakin glifor seker ilaci ama pkolulari devasi denebilir yumurtaliklarin calismasini sagliyo ben iki hamileligimde de kullandım

Back