• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestron fitil ve tuhaf kokulu akıntı

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.273
569
43
26
Kızlar 29 Aralık ovitrlle tarihim. 1 ocaktan itibaren progestron fitil kullanıyorum ilk başlarda fitilin bir kısmı geri geliyordu akıntı da oluyordu . Şuan fitil gelmiyor ama aşırı aşırı akıntı oluyor ve tuhaf kokuyor bu durum normal mi ?

değil. kokulu akıntı enfeksiyon belirtisidir. ben 9 hafta progestan kullandım evet bir kısmı geri geliyor beyaz krem gibi bir akıntı ama asla koku vs olmadı. isterseniz bi asmde idrar tahlili verin

değil. kokulu akıntı enfeksiyon belirtisidir. ben 9 hafta progestan kullandım evet bir kısmı geri geliyor beyaz krem gibi bir akıntı ama asla koku vs olmadı. isterseniz bi asmde idrar tahlili verin
Alıntıda aşırı artış oldumu? Su gibi akıntım oluyor. Gebelik ihtimalini düşünüyorum açıkçası

ben zaten gebeyken 8.haftada başladım progestana düsük riski için.

zaten gebelikte beyazımsı bir akıntı oluyor. progestanla birlikte benim de akıntı çok arttı. her tuvalete gittiğimde iç çamaşırı değiştiriyordum öyle düsünün.

gebelik de tabii ki akıntıyı arttırır ama koku olması iyi bir sey değil 🥲 direkt enfeksiyon şüphesini getiriyor akla

ben zaten gebeyken 8.haftada başladım progestana düsük riski için.

zaten gebelikte beyazımsı bir akıntı oluyor. progestanla birlikte benim de akıntı çok arttı. her tuvalete gittiğimde iç çamaşırı değiştiriyordum öyle düsünün.

gebelik de tabii ki akıntıyı arttırır ama koku olması iyi bir sey değil 🥲 direkt enfeksiyon şüphesini getiriyor akla
Ya koku dediğim öyle enfeksiyon kokusu değil tuhaf bi koku :KK64:mesela fitili 1 de kullandım akşam 8 de aniden akıntım oldu ayaktayken oldu hatta bi an regl olmuş gibi hissettim

Ya koku dediğim öyle enfeksiyon kokusu değil tuhaf bi koku :KK64:mesela fitili 1 de kullandım akşam 8 de aniden akıntım oldu ayaktayken oldu hatta bi an regl olmuş gibi hissettim
aa onun fitille ilgisi yoktur o zaman. çatlatma iğnesi de daha 6 gün olmus 🥲🥲 inşallah bebiştir 🥲

Back