Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 29 Aralık ovitrlle tarihim. 1 ocaktan itibaren progestron fitil kullanıyorum ilk başlarda fitilin bir kısmı geri geliyordu akıntı da oluyordu . Şuan fitil gelmiyor ama aşırı aşırı akıntı oluyor ve tuhaf kokuyor bu durum normal mi ?
değil. kokulu akıntı enfeksiyon belirtisidir. ben 9 hafta progestan kullandım evet bir kısmı geri geliyor beyaz krem gibi bir akıntı ama asla koku vs olmadı. isterseniz bi asmde idrar tahlili verin
değil. kokulu akıntı enfeksiyon belirtisidir. ben 9 hafta progestan kullandım evet bir kısmı geri geliyor beyaz krem gibi bir akıntı ama asla koku vs olmadı. isterseniz bi asmde idrar tahlili verin
ben zaten gebeyken 8.haftada başladım progestana düsük riski için.
zaten gebelikte beyazımsı bir akıntı oluyor. progestanla birlikte benim de akıntı çok arttı. her tuvalete gittiğimde iç çamaşırı değiştiriyordum öyle düsünün.
gebelik de tabii ki akıntıyı arttırır ama koku olması iyi bir sey değil direkt enfeksiyon şüphesini getiriyor akla
ben zaten gebeyken 8.haftada başladım progestana düsük riski için.
zaten gebelikte beyazımsı bir akıntı oluyor. progestanla birlikte benim de akıntı çok arttı. her tuvalete gittiğimde iç çamaşırı değiştiriyordum öyle düsünün.
gebelik de tabii ki akıntıyı arttırır ama koku olması iyi bir sey değil direkt enfeksiyon şüphesini getiriyor akla
Ya koku dediğim öyle enfeksiyon kokusu değil tuhaf bi koku mesela fitili 1 de kullandım akşam 8 de aniden akıntım oldu ayaktayken oldu hatta bi an regl olmuş gibi hissettim
Ya koku dediğim öyle enfeksiyon kokusu değil tuhaf bi koku mesela fitili 1 de kullandım akşam 8 de aniden akıntım oldu ayaktayken oldu hatta bi an regl olmuş gibi hissettim