• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progestoron değerim adetimin 21. Günü düsükmü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubraumt

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
151
24
13
33
Merhaba adet döngüm kısa adetimin 21. Günü kan verdim progestoron değerim 1.10 çıktı düsükmü sizce ama tahmınıme göre yumurtlamam 3 4 gün önce olmus olabılır ben anlayamadım yardımcı olabılen bırı olursa sevınırım

21. Gün kan verdim 1.05 çıktı doktor yumurtlama olmuş demişti ben yumurtlama talibi yapıyorum tam kan verdiğim gün testte pik görmüştüm regliniz düzenliyse gününüz bellidir zaten

Benım adetıme 2 gün var negatif çıktı testim bende anlayamadım yumurtlama akıntım 3 4 gün önce oldu değerim yüksek çıkmazmıydı sizce
Bence daha yüksek çıkardı benim yumurtlama günü çıkan değerim bu çünkü düzenli mi regliniz

Bence daha yüksek çıkardı benim yumurtlama günü çıkan değerim bu çünkü düzenli mi regliniz
Normalde düzenlıydı döngüm 29 falandı ama 2 aydır 22 23 düstü adet sürem 8 günü buluyor bu döngüye bakarsam eger 2 3 güne adet olmam gerekıyor

Normalde düzenlıydı döngüm 29 falandı ama 2 aydır 22 23 düstü adet sürem 8 günü buluyor bu döngüye bakarsam eger 2 3 güne adet olmam gere

Bence gebelik için Ovulasyon testi mutlaka kullanın bazı kişilerde yumurtlama bile olmuyor kesinlik için test önemli

Back
X