• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron

Tsk ederim canim, sürekli progesteron ve transfer arastirmasina girince kafam iyice karismisti 😅 🌸
Olsun olur öyle kafa karışıklıkları normaldir. Sonuç olarak doktor iptal etmeyi mi öneriyor yoksa transferi yapalım mı diyor?

Olsun olur öyle kafa karışıklıkları normaldir. Sonuç olarak doktor iptal etmeyi mi öneriyor yoksa transferi yapalım mı diyor?
iptal etme taraftari ama benim baska ne sansim nede vaktim yok 🙄 o yuzden illa istersen gel yapalim ama 15% tutma sansini dusurur 🫤

iptal etme taraftari ama benim baska ne sansim nede vaktim yok 🙄 o yuzden illa istersen gel yapalim ama 15% tutma sansini dusurur 🫤
Neden başka şansınız ya da vaktiniz yok özel değilse 🥺

Merhaba. Benim doktorum donmuş transfer öncesi progesteronun 10 ve üzeri olması gerek dedi. Bugün transfer oldum ve iki gün önce değerim 10,50 idi. İlk transferimde de transferden bir gün önce 16 idi ve pozitif görmüştük ama 8. haftada kalbi durdu maalesef. Sizin taze transfer miydi?
Ben dün tekrar progesteron testi yaptirdim bugün sonuc geldi 16 ve transfere 3 gün var daha 😕 çokmu yüksek acaba

Back