Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç ki değerinKizlar bugün keseyi gördük çok az kalp atisini da duyduk çok şükür ama kese yaninda küçük bi kanama goruyorum dedi doktor Progesterona basladi dinlen dedi. Kötü konusmadi ama korkmalimiyim
İlk ogrendigimde 34 tü 4 gun sonra gecen hafta pazartesi 426.8 oldu bidaha baktirmadimKaç ki değerin
Benim doktorumda aynı şeyi söyledi kötü düşünme burda yazılanları da çok okuma insanın psikolojisini kötü etkiliyor Hakkımızda hayırlısı olsunKizlar bugün keseyi gördük çok az kalp atisini da duyduk çok şükür ama kese yaninda küçük bi kanama goruyorum dedi doktor Progesterona basladi dinlen dedi. Kötü konusmadi ama korkmalimiyim
Korkma canım benim kardeş in hep kanama görüyorum dedi doktor. Çok şükür bı sorun yasamadi. .stres yapma ilacı düzenli kullan. Rabbim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar bugün keseyi gördük çok az kalp atisini da duyduk çok şükür ama kese yaninda küçük bi kanama goruyorum dedi doktor Progesterona basladi dinlen dedi. Kötü konusmadi ama korkmalimiyim
Evet gerçekten. Zaten doktor ne olur ne olmaz falab dedi rahatti ama insan yinede etkileniyorBenim doktorumda aynı şeyi söyledi kötü düşünme burda yazılanları da çok okuma insanın psikolojisini kötü etkiliyor Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Çok teşekkür ederim ne zaman geçti pekiKorkma canım benim kardeş in hep kanama görüyorum dedi doktor. Çok şükür bı sorun yasamadi. .stres yapma ilacı düzenli kullan. Rabbim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
9 ay boyunca hep kanama bölgeleri oldu canım. Doktor Sana verdiği ilaçtan verdi.cok. Şükür bebektede annede de sorun olmadı sağlıkla doğduÇok teşekkür ederim ne zaman geçti peki
Maşallah. İnşallah benimde bir sorun olmaz9 ay boyunca hep kanama bölgeleri oldu canım. Doktor Sana verdiği ilaçtan verdi.cok. Şükür bebektede annede de sorun olmadı sağlıkla doğdu
Korkma canım bizim gelin de hamile abimin eşi 4 haftalıkken öğrendi Kalp atışını duymaya gittiğinde ona da söylemişti dinlendi şu an 15 haftalık çok şükür hala devam ediyor ama progestana 25 haftada veya 32 haftaya kadar devam edecekmişKizlar bugün keseyi gördük çok az kalp atisini da duyduk çok şükür ama kese yaninda küçük bi kanama goruyorum dedi doktor Progesterona basladi dinlen dedi. Kötü konusmadi ama korkmalimiyim
İnşallah benimde geçer canımKorkma canım bizim gelin de hamile abimin eşi 4 haftalıkken öğrendi Kalp atışını duymaya gittiğinde ona da söylemişti dinlendi şu an 15 haftalık çok şükür hala devam ediyor ama progestana 25 haftada veya 32 haftaya kadar devam edecekmiş