• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron

Yldzzzzz11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
194
96
48
30
Arkadaşlar meraba 2.5 senedir evliyim çocugum olmuyo hormonlarım temiz 20 eylülde rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı sadece doktorum progesteron düşüklüğün var onun için tedaviye başlicaz dedi fakat progesteron düşüklüğü hamileliğe engel olur mu bide progesteron düşüklüğü için nasıl bi tedavi uygulanıyo bilmiyorum bilenler bilgilendirirse çok minnettar olurum 🙏 Herkese şimdiden teşekkür ediyorum 😘

Sanırım bebeğin tutunması zor oluyor progesteron düşüklüğü bu sebeple ilaç tedavisi yapılıyor

Oluyor malesef hatta hamile kaldıktan sonra bile düşük tehlikesi içerdiğinde bu hormona bakıyorlar eğer düşükse progestoron iğnesi vuruyorlar

Ben napcam böyle ya daha önce progestan kullandım işe yaramadı inşallah bidaha progestan kullanmamı istemez doktor. Çok zor böyle bi umut beklemek 😔

Bide benim iki aydır adetten sonra ara lekelenmem oluyo daha önceleri hiç olmazdı. Yumurtlama günüm geçti bugün adet oldum sandım peçeteye geldi ama kırmızı renk değil sonra bidaha gelmedi korkmaya başladım artık

Bide benim iki aydır adetten sonra ara lekelenmem oluyo daha önceleri hiç olmazdı. Yumurtlama günüm geçti bugün adet oldum sandım peçeteye geldi ama kırmızı renk değil sonra bidaha gelmedi korkmaya başladım artık
progestan düşüklüğü ara kanamaya sebep oluyormuş , bnmde 6,68 çıktı , 1 tane düşüğüm var. Yükselmeden hamile kalma şansın çok düşük dedi, kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi. Duphaston verdi onu kullanıyorum. Geçen yılda gebe kalamıyorum, kolaylaştırsın diye duphastonu duyup kullanmıştım 2.ay kullanımdan snra gebeliğimi öğrenmiştim, bilinçsizce kullanıp aslında kendimi tedavi etmişim ama gebeliğim ilerlemedi.

Bende duphaston kullandım fakat bi işe yaramadı 2.5 sene oldu hamile kalamıyorum çok üzülüyorum bu duruma benden sonra evlenenlerin hepsinin bebegi oldu bende hala tık yok 😔

Daha önce kullandım progestan hap ama işe yaramadı bu ay gidicem ama nasıl bi tedavi uygulicak bilmiyorum. Aşılama yada tüp bebek tedavisi falan mı uygulanıyo progesteron düşüklüğünde 😞
canım bu hormon yükselmediği sürece bebek tutunamayacağı için , tüp bebek denemezler diye düşünüyorum, bir de embriyo şeklinde oluyor progesteron sayesinde tutunuyor. Peki bitki kürleri denedin mi?

canım bu hormon yükselmediği sürece bebek tutunamayacağı için , tüp bebek denemezler diye düşünüyorum, bir de embriyo şeklinde oluyor progesteron sayesinde tutunuyor. Peki bitki kürleri denedin mi?
Sadece 1 hafta falan incir kürü uyguladım sonra bıraktım. Anlamıyorum işte progesteron tedavisinde iğne uyguluyolarmış sanırım yumurta gelişsin diye duydum pekte bilgim yok bu hormon hakkında acaba dedim doktor aşılama yada tüp bebek tedavisi mi önercek

Merhaba progesteron adetin 3. günü 0.25 çıktı arkadaşlar.2 kimyasal dusugum var bu değer olması gerekenden düşük mu benim bilen var mi

Merhaba progesteron adetin 3. günü 0.25 çıktı arkadaşlar.2 kimyasal dusugum var bu değer olması gerekenden düşük mu benim bilen var mi
benimde 0.326 çıktı bende bu sırunun cevabını arıyorum. tüp bebek bile olmamıştı bu sonuçla

kac olması lazim birde budusukse bunu duzenleyemiyorlarmi
adetin 3. günü bende genelde aynı seviyelerde çıkıyor düşük olduğunu söylüyolar ama bi takviye vermediler hi.. tüp bebek yaptırdığım zaman tutmuştu ama progesteron hormonumu ilaçlarla en fazla 8 e kadar yükseltebildiler oda düşükle sonuçlandı.

Back