• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
83
Arkadaşlar merhaba benim progesteron değerim adetimin 22. günü 3,98 çıktı bu çok dusuk bir değer 10 üstü normal yasıyor araştırdım ve sonucumu görünce çok ağladım ben bu ay yumurtlamadım mı ayrıca bu ay HSG rahim filmi çekilmiştim ve her şey normalmiş tüpler açıkmış bu ay da umudumu kaybettim bu değerle hamile kalmam mümkün değil farkındayım dusuk değerle hamile kalan var mı lütfen yardım edin

Kaçıncı gün yumurtlama oldu? 15. Gün yumurtlama olduysanbirazcık düşük gibi ama daha geç yumurtlama olduysa yükselebilir. Yükselse bile gebe kalındığı anlamına gelmiyor ki benim 18 di mesela yine de olmamıştı. Rabbim nasip edecekse rakamlar çok da bişey ifade etmiyor. Sakin olun akışına bırakın :)

Kaçıncı gün yumurtlama oldu? 15. Gün yumurtlama olduysanbirazcık düşük gibi ama daha geç yumurtlama olduysa yükselebilir. Yükselse bile gebe kalındığı anlamına gelmiyor ki benim 18 di mesela yine de olmamıştı. Rabbim nasip edecekse rakamlar çok da bişey ifade etmiyor. Sakin olun akışına bırakın :)

Teşekkürler çok haklısınız Rabbim ol derse olur bu ay da olmayınca birden moralim bozuldu ve umudumu yitirdim yumurtlama geç olmuş da olabılır ben yumurtladıgım zamanı anlıyorum kaşık sancısı ve akıntı biraz da ama bu ay buna sanki tanık olmadım 19. gün sanki öyle sancı oldu kafam çok karışık aslında cevap ıcın teşekkürler

Back