PROGESTERON?

42 mı cok yuksek baska bı sıkıntı olmasın bı dr a danısın bence

Hanımlar kardeşim bu ay klomen kullandı progesteron 41 çıkmış umut varmıdır acaba inş vardır. Ben de bilmiyorum klomen kullanınca kaç çıkar sonuç. Reglisine bir hafta var gebelik testi için de erken. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

BENDE KULLANDIM 42 ÇIKMIŞTI BENDE AMA BİR TANE YUMURTAMDA ÇATLAMAMISTI 3 YUMURTAM VARDI ŞUAN ADETİN 3.GÜNÜ GİTTİM DEDİ BİRTANEDE ÇATLAMAMIS KLOMEN BAZEN KİSTE ÇEVİREBİLİYOR.TAKİP EDELİM DEDİ.İNŞ KARDEŞİNİZE İYİ GELİR.

Ya çok ağrım var diyor kist mi yaptı acaba hayırlısı olsun inşallah en güzel haberleri alın hepiniz.

Reactions: Cac
YUMURTAM 3 TANE İDİ ADET OLDUM GİTTİM 3,GÜNÜ DEDİ İKİSİ ÇATLAMIŞ BİRİ ÇATLAMAMIS.SANIRIM YUMURTAM OLMUYOIRDU DESTEK KLOMEN VERDİ
Klomen kullanmadan dogal yollarlada denedın dımı heralde oyle olmayoncamı bu yola basvurdu hayırlısı olan ıns sımdı hamıle kalırsn

Kizlar klomen ovitrelle tedavisi gordum 21. Gunu progestren testi yaptirdim 20 cikmis sonuc hamile 1.tremester icine giriyo oran onada internetten baktim ne demek diye hamileligin ilk uç ayindaki oran yaziyo dogrumu ki sevineyimmi ne yapim nolur yardimci olun evde test ne zaman yapim

BENİM PROGESTERON TESTİM 42 ÇIKTI GEBELİK YOKTU PROGESTERON TESTİ GEBELİKLE ALAKASI YOK ŞU SENİN AŞAMADANDA GEBELİK OLUŞURSA YÜKSELİYOR.UMUTLANMA DERİM YİNEDE BENİM 42 ÇIKTI VE BİR TANE YUMURTAM ÇATLAMADI DÜŞÜN YANİ .SUAN SENİN YAPTIGIN PROGESTERON YUMURTAN OLUŞMUŞMU ÇATLAMIŞMI DİYE.RAHİMDE KALINLAŞMASINA YARDIMCI

Anladim beklemeyim o zaman sagol canim

Kizlar klomen tedavisi oluyodum tedavinin 3. Yani bu ayinda yumurtalarim kendinden catlamis igne yok dedi dr gecen hafta bu hafta gectigimiz cuma pragesteron testi yaptirdim 45.4 cikti adetime 6 gun var gebelik varmidir ne zaman belli olur ki napim akil verin bana

progesteronun gebelikle alakası yoktur ama regle 2 gn kala kan testi verrsen sağlıklı olur progesteron kaliteli yumurtan olmuşmu demek gebelikte yükseliyor ama bende 42 çıkmıştı gebelik yoktu sanırım bide o rahimi kalınlaştırıyor gebeliğe hazırlık için canım biraz daha bekle

BİRAZ DAHA BEKLE CANIM YUKARDADA DEDİM ADETE 2 KALA KANDA KESİN ÇIKAR SONUCUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…