PROGESTERON?

Tesekkur ederim hepimize kolaylik versin rabbm

Yok ben aşılama olmadim. Femara ve çatlatma iğnesi kullandim
Canim benimde yumurtam hapla buyutuldu.klomen ve otriville (çatlama ignesi) kullandım .doktor yine de bu şekilde aşılama yaptı. Ilk defa yaptirdigim ve kuvvetli iğneler kullanmadigim için progesteron hormon tahlili istedi.normalde asilamada yumurta büyümesi için de iğne veriyorlar onu kullansaydim bu hormona bakma gereksinimi hissetmiyorlar.bu konu hakkinda bilgi sahibi olursan benimle de paylasirsan sevinirim çünkü hala araştırma asamasindayim

Kizlar doktora gttm gebelik icin kan verdm sonuc negatif bugun yarin regl olrm zaten 18. Gunde oluyordm bugun 17.gun ikisinde oyle oldu buyum ihtimal yarn olurm.
Progesteron hormonunu sordm kendisine nedr nicin istednz dye oda dediki yumurta catladgnda gebelik olusursa direk rahime gelmez tuplere gelir ordan gecer ordan da rahime yerlesr fakat inceyse rahim deger dusuk cikarms ve ozaman da ince rahimde bebek tutunamaz duserms benim ki gayet iyiyms ona ragmen bu defalik da olmadı hayrlisi bi dahaki sefere insallh

Allahim daha güzelini daha güzel zamanda verecektir inşallah. Canım sana bir şey sormak istiyorum. Ben 10.gündeyim. bende bugün sarı akıntı geldi baya koyuydu. Acaba sende de bu şekilde oldu mu.birde bu sarı akıntı katı ama iç camasirimi islatmis...

Hayir canm olmadi hic bu ay rahim filmi cekcem 400 tl dedi doktor yrni cktim doktordan 20 snde cektrcm

Kizlarr rahim filmi cektrdm bugun ikisindede yapisiklik cikti actilar ama şok oldm giden zmaanami yanaym hangsne sasrdm kzlar

Aaaa gcmıs olsn cnm ne dedı dr
Sagol canm oyle dedi iste anestezili yaptrdm uyandm ki doktor ikisinde de yapisiklik vardi actm dedi doktor bey engel miydi bu dedm tabki rngel dedi kapali yani dogal olarak sperm yumurta bulusamiyo giden 15 aydr hastanede gifen vaktimemi aciyim verdm paralarami aciyim bu kdar bekleyp hep sorumlu hisstgmemi blmyyrm kac kez istedm 6 aydr baska doktlra gdyem 2 catlatma 1 asilama yaptrdm olmafi herseymz normal esiminde benim de sadece yumurtam gec buyuyo gec catliyo baska bi sorunum yok doktor umutlydm demsti asilamadan megerse ben herseyi bosa yapmsm o kdar hapi igneyi bosa yemisim smdi adet olnca tedaviye baslcz bakalm insallh artk en kisa zmaanda olr hsg den sonra gebe kalma ihtmali cok diyorlar ama bakalm

Ah kuzum ya haklsn tabı keske ılk tahım fılmı cektırseydn cekılmeden nasıl asılama yapıyolar sana bukdr sacmalık olmaz sorumsuzluk resmen ıns guzl haberlern gelır

Ah kuzum ya haklsn tabı keske ılk tahım fılmı cektırseydn cekılmeden nasıl asılama yapıyolar sana bukdr sacmalık olmaz sorumsuzluk resmen ıns guzl haberlern gelır
Canim istedm doktor iltihapli biseyler gecirmedysen tikaniklik yoktur dedi tikali degl yapisikms nasl oluyo bilmyrm ama oyleyms cok zoruma gtti anesteziden kalktgmda kendimde degldm zaten duydum sonra esime sarilip aglamsm oldgm yerde cok uzldm bi yandan çözüldü sorun diye sevndm tabide

Iltıhaplı bıseyler derken

Kizlarr rahim filmi cektrdm bugun ikisindede yapisiklik cikti actilar ama şok oldm giden zmaanami yanaym hangsne sasrdm kzlar
Kuzu beni yanlış anlama ama senin doktor bilmiyor çünkü bak ben sana demiştim. Aşılama yapmış sana öncesinde hsg Mr çekmesi lazım bunları yapmadan aşılama yaparsa boşu boşuna paran gider ki gitmişte. Yerinde olsam doktoru fena bozardim
O kadar zamanını çaldı. Ay ben bile sinir oldum suan

Bende oldm malesef kucuk yerde otrym kotunun iyisi canm npym

dün aksam progesteron baktırdım 42 çıktı gitmişken beta hsc dedim yapım koskoca negatif klomen kullandım dsiyemi bu kdr yüksek oldu yoksa içerde umut varmı bat 1 mart 8 gun önceden beta hcg tutarmı acaba normalde yumurtlama 15/16 subat gibiydi 22 de 6 gun geçiyo 6.gün kanda çıkar dıyorlar ama yorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…