PROGESTERON?

Bayanlar asilama yaptrdm 9 gun once progesteron tahlili istedi doktorm bugun 20.85 cikms bu testi yaptran ayni durumu yasayan varmi

Bende bugun yaptirdim bu testi. Kan alan hemşire 10 un üstünde çıkarsa vücut hamilelik hormonu salgılamaya başlamış demek dedi.

Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyiymiş. Yumurtlamayla alakalı olucagini sanmıyorum senin. Zaten yumurtlama olmasaydi aşılama yapmazdi.

Bayanlar asilama yaptrdm 9 gun once progesteron tahlili istedi doktorm bugun 20.85 cikms bu testi yaptran ayni durumu yasayan varmi
Benimde 1 hafta sonra istedi doktor 13.78 çıktı senin sonuç belli oldu mu canım

Hamilelik hormonu mu blmyrm ki doktorm 10 gun sonra gel dedi bana cumartesi gtcm dun idrar testi yaptm asilamadan sonra 12.gunumde negatif cikti ama

Hayir cumartesi kan vercm doktorm ozaman cagrdi ama bi umudum yok blmyrm iyi cikti dedi doktor ama sadece boyle giderse tutar insallh dedi o kdar
Hımm inşallah tutar canım bende 2 ocakta asilama yaptırdım. Doktor benden de progesteron istedi.bende asilamadan 7 gün sonra istedi benim de 13.78 .yumurtamiz catlamis.ki zaten çatlatma iğnesi vermişti. Neden tekrardan istedi anlamadım

Bende ilk kez yaptrdm banada catlatma ignesi yapmsti bende 8. Gunu yaptrdm 20.85 cikti cok iyi dedi ama niyeyse hic oldgnu sanmyrm ben belkide igne etkisimiysi acaba kafam karisti iyice

Bende ilk kez yaptrdm banada catlatma ignesi yapmsti bende 8. Gunu yaptrdm 20.85 cikti cok iyi dedi ama niyeyse hic oldgnu sanmyrm ben belkide igne etkisimiysi acaba kafam karisti iyice
Kafanın karismamasi mümkün mü neye göre söyleniyor bende anlamıyorum. Aşılama öncesinde zaten yumurtaya bakılıyor var mı yok mu diye.var olduğu için üstüne birde çatlatma iğnesi veriliyor. Neden gerek duyuluyor progesterona bende anlamadım. Ç. Tesi günü bhgc baktircaksin değil mi .ben salı gününu bekliyorum inşallah Bebislerimiz olur

Evet eger regl olmazsam doktor muaynee edip kan testi istcektr buyum ihtmalle umarim varde pek umudum yok ya veren de rabbm alan da eger olmazsa rahim filmi cekcem demsti yoruldm 1 yili gecti hastnelerde gezdgmz 1.5 yili gecti evli oldgmz blmyrm cok zor bi sinavmis rabbm yardmcmz olsn

Rahim filmi çekmeden nasıl aşılama yapmış çok merak ettim normalde olmamasi gereken bir durum

Onu bende merak ettm aslnda ilk once onu yaplm demstm ama olmazda i zaman cekerz dedi sen cektrdnmi rahim filmi cnm
Hastane hsg yada Mr filmi olmadan zaten asilamayi kabul etmiyor. Ben ikisini de çektirdim.eğer senden 3 boyutlu Ultrasonografi ile bakildiysa rahmine asilama diyebilirdi. Bakıldı mi yoksa normal ultrason cihazimiydi

Hastane hsg yada Mr filmi olmadan zaten asilamayi kabul etmiyor. Ben ikisini de çektirdim.eğer senden 3 boyutlu Ultrasonografi ile bakildiysa rahmine asilama diyebilirdi. Bakıldı mi yoksa normal ultrason cihazimiydi
Ben ozele gidiyorm canm benden mr yada hsg istenmedi bu olmazsa cekcem dedi doktor ultrasonla bakti rahime sadece ben sordm rahim filmni oda yapcm zaten bu olmazsa dedi peki cok aci cektnzmi hsg flmnde birde hsg filmi cekldgi ay gebelik icin tedavi uygulanabiliyormu

Canim benim ben istanbulda yaşıyorum burda hsgyi acısıZ çeken bir yer var hiç birşey hissetmiyorsun. Bende çok. Korktuğum için sadece bu işi yapan yerde çektirdim. Hsg sonucu zaten eline geçiyor. Uygulanabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü gebe olanlar zaten bunu yaptiramaz. Ama çıkıp yine aşılama yaptiracaksan zamanlar tutmaz.çünkü aşılama için yumurta büyütme iğnesi kullanacaksin. Doktora sormak lazım seni yanlış yonlendirmiyim .ama aşılama yapilmadan Hsg çekilmesi lazımdı. Bir de beni yanlış anlamanı istemem ama bu özel hastaneler hep para tuzağı. Bak canım hamile kalamamanin sebebi belki Rahimde perde var ve seni nasıl aşılama yapmış. Bu perde varsa da gebelik ya düşük ile sonuçlanır ya da erken doğum. Nasıl bu riskleri sana yasatmis ..Rahimde tüplerinde kapalı olabilir mesela.öyleyse 40 kere de aşılama yapsa olmaz.ve bu normal ultrason ile görünmüyor .rahim filmi çekilirken özel ilaç enjekte ediliyor rahim tam anlamıyla ortaya çıkıyor. Valla iyi araştır canım .

Benim doktorum ilac tedavisine baslamadan once bile esimin sperm testini istedi ve hsg istedi. Bosuna ilac kullandirmiyim diye.

Benim doktorum ilac tedavisine baslamadan once bile esimin sperm testini istedi ve hsg istedi. Bosuna ilac kullandirmiyim diye.
Olması gereken de o zaten. Ve ben devletteki tüm doktorlara bakıyorum. Hiç bir tahlil,Sonuç olmadan hastalık hakkında yorum bile yapmıyor.

Aslinda doktorum bulundgm yerdeki en iyi doktorlardan biri cok ilgli ama neden cekmedi fikrm yok cogu yere gorede masrad yaptrmamaya calsiyo hakkini yiyemem ama hsg yapacagi zaman bende anestezi istcm cunki aciya dayanikli bi insan deglm sanrm 15 20 dk suruyo zaten asilamada bile rahim agzi biraz geride diye cok canm acidi birazda kendm dayanikszm ama asilama tutmadi sanrm kendmi regl olck gibi hssedyrm hayrlsi olsn niyeyse 4 kez catlatma 1 kez asilqma oldu artik bende bi sorun oldgnu dusunuyorm tuplerde

Esime yaptrdk test son derece iyi sonucu ama bende pco ve ymurta tembellgi var bir cok kisi kalablms brn daha hic kalamadm neden blmyrm

Şimdi benim gittiğim hastanede özel de aşılama yaptiranlar olmuş canlari çok yanmış. Şimdi bu hastanede asilamadan önce bol bol su içmeni istiyorlar.cisin varmış gibi sikismani yani.böyle olunca rahim ağzı aşağı iniyor ve canın çok yanmiyor. Inşallah tutmuştur yine de ama aslında risk tasiyorsun böyle de olunca .ama umarım hsg de temiz çıkar. Çünkü hsg de problem.varsa onun tedavisi için de başka aşamalar gerektirebilir. Histeroskopi yada Laparoskopi gibi.eğer gebe kalmazsan iyi araştırmani tavsiye ederim.allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…