Adetime 10 gün kala (2 gün once) progesteron 24.6 fakat beta hcg 0.1 çıktı. Yine de hamile olma olasılığım var mıdır? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Adetime 10 gün kala (2 gün once) progesteron 24.6 fakat beta hcg 0.1 çıktı. Yine de hamile olma olasılığım var mıdır? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Herhangi bir belirti göremedim, sadece akşamları normalde uyuyamazken şimdi kafamı koyar koymaz uyuyorum, bir de bacaklarım ağrıyor o kadar. Bir daha ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Herhangi bir belirti göremedim, sadece akşamları normalde uyuyamazken şimdi kafamı koyar koymaz uyuyorum, bir de bacaklarım ağrıyor o kadar. Bir daha ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Ben size kendimden örnek vereyim. Ben yumurtlamanın 6ncı günü kanda baktırdım progestron 24,69 çıktı. Doktor çok güzel gebelik oluşabilir dedi. 11nci günde de yani 5 gün sonrasında da sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım çoook silik hayalet gibi çizgi çıktı. Akşam kan verdim 14,77 çıktı bhcg. Sizde sonrasında 5-6 gün bekleyin en azından derim. 2 gün geçmiş bi 3-4 gün daha dayanın
Beklemek çok zor ama bekleyeceğim, inş yükselir beta. yükselmezse, bu progesteron yüksekliği, vücudun kendini hamilelik için hazırladığı fakat yumurtanın döllenemediği anlamına mı geliyor?
Beklemek çok zor ama bekleyeceğim, inş yükselir beta. yükselmezse, bu progesteron yüksekliği, vücudun kendini hamilelik için hazırladığı fakat yumurtanın döllenemediği anlamına mı geliyor?
Normalde bu kadar yükselmiyor. Ben progesteron baktırıyordum 24 en yüksek gördüğümdü ve o ay hamileydim. Bi de kimyasalda böyle yükseliyor diyorlar ama. O yüzden adet gününü beklemek en güzeli
Canım âdetten önce progesteron zaten yüksek olur bu senin gebe olduğunuda olmadığını da göstermez.adetten önce vücut gebeymiş gibi davranır . Bakarki döllenme yok progesteron düşer ve adet olursun . O yüzden adet gecikmesini bekle.