• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron Testi

Duygus34

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
39
27
8
37
Merhaba, pco hastasıyım. Bebek için tedavi görüyorum. Ağustos ayında Klomen kullandım. Toplamda 9 yumurta üretmişim. Doktorum çatlatma iğnesi vurdu. Sonra gün aşırı eşimle denemelerimiz oldu. Adetimin 23. Gününde progesteron testi yaptırdım. Sonucum 40 üstü çıktı. Doktorum bayramda güzel haberlerini alırız inşallah dedi. 40 çok iyi bi seviye, yumurtlaman olmuş dedi. Benim de araştırdığım kadarıyla 40 olması hamilelik olduğunu gösterirmiş. Benim gibi durumlar yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? 5 gün sonra adet olmazsam test yaptırcam.

Merhaba, pco hastasıyım. Bebek için tedavi görüyorum. Ağustos ayında Klomen kullandım. Toplamda 9 yumurta üretmişim. Doktorum çatlatma iğnesi vurdu. Sonra gün aşırı eşimle denemelerimiz oldu. Adetimin 23. Gününde progesteron testi yaptırdım. Sonucum 40 üstü çıktı. Doktorum bayramda güzel haberlerini alırız inşallah dedi. 40 çok iyi bi seviye, yumurtlaman olmuş dedi. Benim de araştırdığım kadarıyla 40 olması hamilelik olduğunu gösterirmiş. Benim gibi durumlar yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? 5 gün sonra adet olmazsam test yaptırcam.
İnşallah hamilesindir canım. Bende pkoyum. Yeni klomene başladım

Merhaba ben de pko luyum klomen kullandim ama catlatma ignesi yapilmadi yarin progesteron olcturmek istiyorum bu degerle mi hamile kaldiniz acaba

dün aksam progesteron baktırdım 42 çıktı gitmişken beta hsc dedim yapım koskoca negatif klomen kullandım dsiyemi bu kdr yüksek oldu yoksa içerde umut varmı bat 1 mart 8 gun önceden beta hcg tutarmı acaba normalde yumurtlama 15/16 subat gibiydi 22 de 6 gun geçiyo 6.gün kanda çıkar dıyorlar ama :KK43: yorum lütfen bu ay kolmende kullandım 3 tane sağda yumurtam oldu

Back