Progesteron testi

ffxyz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
5
1
27
Kızlar klomen ile yumurta takibi yapıyoruz. 3 adet yumurtam oluştu. Döngünün 21. Gününde progesteron değerim 60 çıktı. Değer çok mu yüksek ne ifade ediyor sizce?

Kızlar klomen ile yumurta takibi yapıyoruz. 3 adet yumurtam oluştu. Döngünün 21. Gününde progesteron değerim 60 çıktı. Değer çok mu yüksek ne ifade ediyor sizce?
catlamıs demek belkı 2 sı belkı 3 u normal yani:) 1 yumurtada bu degerı alan bı arkadas da yazmıstı bı ara:)

Merhaba, benimde 34.39 çıktı değerim doktorum haftaya gel test yapalım dedi umarım istediğimiz sonuç olur

Maalesef, bu ay 5 gün tekrar letrol kullandım bugün kontrole gittim 3 adet sağlıklı yumurta var dedi Ovitrelle verdi bugün vuruldum bakalm hayırlısı haftaya çatlayıp çatlamadıgına bakmak için kontrole gideceğim

Canım iyi bi değer mi.dknyorun ne dedi
Doktorum değerin çok güzel 7/8 sağlıklı yumurtam bar çoğul gebelik olabilir dedi umutlandım çok. Gebelik için çok iyi demişti değere ama döllenme olmamış maalesef çünkü biz birleşme olarak bir kere deneyebildik tabi nasip allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…