Progesteron testi sonucuma bakarmısınız

İyi akşamlar ben çocuk istiyorum
Adetimden 24 gün sonra progesteron testi yaptırdım sonucuma bakar mısınız

Progesteron 0.61 ng/ml.
Çıktı ne demek oluyor tam olarak
Sonucun normal canim adetten once 1 ng/ml den az olmasi lazim adetinin ortasindada 5 ile 20 ng/ml arasinda olmali

Kızlar eğer hamilelik yoksa adete yakın progesteron değeri düşer ve adetimiz başlar normalde yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye bakılır 21. gün bu hormona ve anladığım kadarıyla 10 üzeri olunca sağlıklı yumurtalar çatlamış oluyor

progesteron dusukse gebelik sagliksiz olur yada anne karninda olurmu
Hayır canım ben bı kez bu testi verdim 21. Gün 10 üzeri çıkmıştı doktor yumurtan çatlamış dedi gebelik olmadı sonra letu diye bi hap kullandığım ay sonuc daha yüksek çıkmıştı yine gebelik olmadı demek istediğim adete yakın o değer düşer 21. Gün sonrası gebelik yoksa değer düşüyor ve adet oluyoruz adetten önce 1 NG/ml adet ortası 5-20 NG/ml bunlar normal değerlermis

Hayır canım ben bı kez bu testi verdim 21. Gün 10 üzeri çıkmıştı doktor yumurtan çatlamış dedi gebelik olmadı sonra letu diye bi hap kullandığım ay sonuc daha yüksek çıkmıştı yine gebelik olmadı demek istediğim adete yakın o değer düşer 21. Gün sonrası gebelik yoksa değer düşüyor ve adet oluyoruz adetten önce 1 NG/ml adet ortası 5-20 NG/ml bunlar normal değerlermis
Merhaba ben 21. gün ölçtürdüm ve 0.5 çıktı. Yalnız reglime bir hafta olmasına rağmen ölçümün ertesi gün regl oldum. Acaba o yüzden mi böyle çıktı?

Merhaba ben 21. gün ölçtürdüm ve 0.5 çıktı. Yalnız reglime bir hafta olmasına rağmen ölçümün ertesi gün regl oldum. Acaba o yüzden mi böyle çıktı?
Evet canım o yüzdendir baksana ertesi gün reglin başlamış zaten :KK15:Yani yukarda yazdıklarımı bire bir doktorum anlattı Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah bol bol dua bol bol sabır Allah kerim

İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın benim eşimde hareket sorunu var ona yoruyorum ben negatifleri bakalım hayırlısı canm
Bizde de hem sayı hem hareket maalesef. Rabbim tüm çabalarımızı görsün ve bize Eyüp Peygamber sabrı versin

Back