• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron Testi / Bursa

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Kızlar konumun yeri tam olarak burası olmayabilir ama çok kişi görsün diye yazıyorum yetkililer umarım taşımazlar :26: Endokrin uzmanı doktorum progesteron testi istedi adetimin 5., 6. ya da 7. günü yaptıracakmışım. Doktorum İstanbul'da ben Bursa'dayım. tahlil sonuçlarımı alıp İstanbul'a yanına gideceğim sonra. Bu testi özelde yaptıracaksın dedi daha adetime bir bir buçuk hafta var Bursa'da nerede yaptırabilirim bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz ?

Kızlar konumun yeri tam olarak burası olmayabilir ama çok kişi görsün diye yazıyorum yetkililer umarım taşımazlar :26: Endokrin uzmanı doktorum progesteron testi istedi adetimin 5., 6. ya da 7. günü yaptıracakmışım. Doktorum İstanbul'da ben Bursa'dayım. tahlil sonuçlarımı alıp İstanbul'a yanına gideceğim sonra. Bu testi özelde yaptıracaksın dedi daha adetime bir bir buçuk hafta var Bursa'da nerede yaptırabilirim bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz ?

Cevap yazan yok benim de bilgim yok ama boyle gorunce dayanamadim.Ben bursada oturmuyorum ama bu kadar panik yapmaniza da gerek yok. Progesteron cok zor bisey degil kurumsal hastanelerin hepsi yapar yok mu yakinlarinizda uzman kadin dogumcunun olduğunu bi hastane.. hastanede yapilmiyorsa da mutlaka anlasmali olduklari bir laboratuvar vardir yani

Cevap yazan yok benim de bilgim yok ama boyle gorunce dayanamadim.Ben bursada oturmuyorum ama bu kadar panik yapmaniza da gerek yok. Progesteron cok zor bisey degil kurumsal hastanelerin hepsi yapar yok mu yakinlarinizda uzman kadin dogumcunun olduğunu bi hastane.. hastanede yapilmiyorsa da mutlaka anlasmali olduklari bir laboratuvar vardir yani

cevap için teşekkürler ama benim gittiğim hastahane araştırma hastahanesiydi zaten doktor özellikle söyledi bu test özelde yapılacak diye.:26:

Illa neden özelde yapilmasi gerekiyormus? Ne icin istendi ki bu test?

onu ben de bilmiyorum neden özelde olması gerektiğini. kortizol testi ve progesteronu yazdı kortizolu gösterip bunları burda yaptıracaksın progesteronu özelde dedi. şikayetim hirsutizm yani anormal tüylenme.

onu ben de bilmiyorum neden özelde olması gerektiğini. kortizol testi ve progesteronu yazdı kortizolu gösterip bunları burda yaptıracaksın progesteronu özelde dedi. şikayetim hirsutizm yani anormal tüylenme.

belki o hastanedeki laboratuvar progesteron çalışmıyordur tek ihtimal bu geldi aklıma. onun dışında garipsedim çünkü biz istiyorduk hastalarımızdan. inşallah en kısa zamanda bi yer bulursun canım

Neden illa özel demiş ki? Arkadaşım yaptırmıştı devlet hastanesinde. Bir başka hastanede başka uzmana görün derim

Merhaba, ben Bursada yaşıyorum, tüp bebek tedavisi görüyorum. Bizde bu testi adetin 21. günü isteniliyor. Diğer hormonlar ise adetliyken yapılıyor.
Bu testi özelde veya devlet hastanelerinde yaptırabilirsin. Develtte yaptırırsan hiç prara ödemezsin. Bunun için kadın doğumcuya gitmen gerek, Şevket Yılmaz, Zübeyde hanım.... bir çok devlet hastanesinde yaptırırsın. Özelde dersen Doruk, Bahar hast aklıma gelenler. Kısacası kadın doğum olan bütün hastaneler yapar. Geçmiş olsun..

Back