Gebeliğe Hazırlık Progesteron tahlili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebiş vardır sende de.. Merak ettiğim hormon testinde de kan veriliyor ama beta hcg ye bakılıyor mu acaba.. Senin bakıldı mı?

Yok bakilmadi yumurtlaman düzgün mu diye bakiliyormus eğer yetersiz se ilaç takviyesi uygulanıyor. Umarım ilaca gerek kalmaz

10 ve üzeri diye biliyorum ama her Dr başka değerlendiriyor. Bnm 8.95 yarın ogrenicem merakla beklemek çok zor

kizlar merhaba ben hormon testlerini yaptrdim adetin 3.gunu.degerlerin gayet gzel dedi doktor. 21.gunu tekrar progesteron tahlili yaptrmama gerek varmi sizce? yani demek istedgim hormon testindeki degerler normal degilse mi bu tahlil yapiliyo merak ettim

canım bu test yumurtalarının çatladgını söylüyor sadece benimki 47 çıkmştı çatlamış bekle adetini dedi gönderdi. Hamilesin ne demiyorlar öyle bi beklentin olmasın.
Biliyorum da acaba beta hcg ye de bakılsın desem bakarlar mı onun için sordum.. sonuçta herhalükarda kan alınacak be var yani ona da baksalar Dimi ama

Kizlar bunu kendinizmi gidip yaptiriyorsunuz doktormu istiyor? Kendiniz yaptiriyorsaniz ucreti nekadar nezaman cikiyor sonuc? Doktorumdan isteyemiyorum kiziyor cok takiyorsun herseyi irdeliyorsun akisina birak diye :) kendim yaptirmak istiyorum

Kendinizde yaptırabilirsiniz. Zaten adet gecikmesi olduğunda doktor yaptırıyor. Bnde adet olmazsam eğer salı Çarşamba gibi yapılacak..

Evet canım yaptırabilirsin.. Benden doktor istedi bebek 1 yıl gelmeyince küçük çapta tedavilere başladık.. Senin ne kadardır olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…