PROGESTERON SORUNU YAŞAYANLAR

Arkadaşlar selam,
Hiç Progesteronu çok az çıkıp sonradan artış gösteren kişiler var mı ?
Duphaston dışında artıran
Merhaba benim de reglimin 3. Günü yapılan testte progesteron sonucum 0.0000 çıktı. Diğer yapılan FSH vs sonuclarım gayet normal görünüyor. Letu isimli bir ilaç kullandım reglimin 3. Günü baslayıp 5 gün kullandım adetimin 12. Günü gidip yumurtanım büyüyüp büyümedigine bakılacak ama progesteron neden bu kadar düsük anlam veremedim siz de sıfır mı gördünüz sonucunuzu ? Bu arada reglim 3 ay düzenli olsa 1 ay olmuyorum mesela.

Reglin 3cu gunu degil 21ci gunu bakiliyor progesteron degerine

Benim 5,6 çıktı ağladım baya bi yumurtlamam olmamış diye normalde hep 10 olurdu onun altını görünce çok üzüldüm o zaman bile gebelik olmamıştı bu ay hiç ümit etmeyeyim

Benim 5,6 çıktı ağladım baya bi yumurtlamam olmamış diye normalde hep 10 olurdu onun altını görünce çok üzüldüm o zaman bile gebelik olmamıştı bu ay hiç ümit etmeyeyim
Aydan aya değişiklik gösteren bir değer. Zaten her ay sağlıklı bir şekilde yumurtamız çatlayacak diye bir şey yok. Bazı aylar kalitesiz yumurtlama olabilir normaldir. Benim bir baktırdığımda 8.5 çıkmıştı bir kaç ay sonra yine 21. Gün baktırdığımda 22 çıkmıştı değerim. Gerçi ikisinde de gebelik oluşmadı ama olsun

22 çok iyi bir değermiş aslında ama şans işte bazen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…