Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam bibek tam olarak bilmiyorum ama sanırsam 10un üstünde olması gerekiyo yanlış bilgilendirmeyim seni bende yaptırmıştım 2 küsür çıkmıştı dr yumurtlama olmamış demişti
canim 21. gunu yapilan test 10 dan yuksekse gayet guzel yumurtlamissin demektir. ama dusuk cikmissa da tek basina bir anlam ifade etmez.eger 10 dan dusuk cikti ise bir kac gun defa arka arkaya 3 defa bakilip toplamina bakilir. ona gore doktor yorum yapar yumurtlaman hakkinda.
canim doktorun sana bir sey soylemedi mi? bir de sadece progestron hormonu sonucu da bir sey ifade etmeyebiliriz. en onemli yapilmasi gereken sey biopsidir. kucuk bir parca alinip laboratuarda incelenir. yeterli olgunlukta mi diye.
canim ne zaman yumurtladigini biliyor musun yoksa 21. gun gel dedigi icin mi 21. gun gittin? cunku cok onemli ne zaman yumurtladigin. genelde progestron testi yumurtlamadan 1 hafta sonra yapilir. 14. gun yumurtlayan icin genelde 21. gun test yapilir.
kibelacım dr 21. gün dediği için o gün yaptırdım ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum eskiden biliyordum ama 2 düşük yapınca bütün hormanlar karıstı benim diğer testlerim yapıldı ALLAH 'a çok şükür hepsi iyi sanırsam bi bu kötü
bibekcim mrb hiç bi fikrim yok o yüzden yorum yapamıcam belki ama sıkıntını çok iyi anlıyorum inş. rabbim tez zamanda gönlümüzdeki vericektir arkadaşım
MERHABA BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BENDE PKO VAR VE PLOAKTİN HORMONUMDA YÜKSEK DOSTİNEX KULLANIYORUM EN SON OLARAK PROGESTERON 0,62 ÇIKTI VE DOKTORUM GLUCOPHAGE VERDİ TAMAMEN AKLIM KARIŞTI YARDIMMMM:1no2: