• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron sonucu acil yardim

Nisagul201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
63
13
3
32
Arkadaşlar bi çok yerde yazdım ama bi sonuca varamadım benim geçen aysonuna doğru büyüyen yumurtam vardı ama adet gördüm 3 gun sürdü bende klomen kullandım bes gün sabah akşam kıstım erimiş bi muayne de başka bir doktor 22.mmlik bişey isaretlemis ti ama bana yumurtan çok küçük demişti 4 gün sonra doktoruma gittiğimde bana öyle biseyjn olmadığını henüz yumurtalarını küçük olduğunu ve 7 mm olduğunu söyledi 6 gün sonra tekrar gittim ve 8 mm olmuşlar bu ay ümit yok dedi ben olayı anlatınca dedi progesteron testi yapalım o zaman gözden kaçan yumurta olmuştu diye dedi ve ben adetim in 17 .Günü progesteron testi yaptırdım zaten ayın 1 inde adet oldum3 üne bitti 6 sinde karnımda iğneler meler var diye gitmiştim o yumurtayı görmüştüm bukez yedisinde beraberlik oluştu progesteron da bu durumdan 10 gün sonra yapılmış oldu yani sonuç progesteronum 0.276 çıktı prolaktin im 20 çıktı ve progesteron da folikuler faz 0.15-1.4 luteal faz 3.34 vss 1.trimes 2.trimes falanda vardı benim gebelik imkanım varmı sizce

Back