progesteron iğnesi yada tabletinden hangisini????????????????

3simay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
129
0
44
arkadaşlar transferden sonra progesteron iğnesi yada tabletinden hangisine başlandı.ilaçlarınızın isimlerini ve günde kaç kere kullandığınızı yazarmısınız.
(mesala purolutan iğne,progestan tablet vs)
ayrıca aramızda gebeliği tutan ama kanaması olanlarda progesteron tedavisi nasıl verildi?
önemli lütfen ilaçlarınızın ismini ve nasıl kullandığınızı yazın:uhm::1hug:

canım ben crinone diye vajinal jel kullanıyorum.sabah akşam kullanıyorum..biras pahalı...

kanama hakkında pek bilgim yok bende 4-5 gun 1 damla lekelenme şeklinde oldu..şimdi yok...

sen hiç dr.a gittin mi??? sadece kanda mı anladın hamile oldugunu??

canım bhcg değerleri ile hamile olduğum anlaşıldı.en son baktırdığım 218 idi.İNŞALLAH yükselmiştir.
senin damla şeklinde kanamaların transferden kaç gün sonra başladı ve kaç gün sürdü

kaçıncı gun baktırmıştın kana?

trasnferın 10. gunu başladı4-5 gun surdu.dr.um bebek tutunuyordur demişti..

İNŞALLAH yukselmişir canım

en son cuma yani 15. gün baktırmıştım.

kanamalar damla sızıntı şeklinde 15.günden beri var

anladım canım kesilir merak etme.ama dr.a erken gidiyorsun gibi geliyor bana.....bende gitmek için can atıyorum ama erken diyor dr.um

ben progestoron tablet kullanıyorum sabah 2 akşam 2 tane bana doktorum kanama değilde lekelenme olduğu için vermişti birde 5 günde bir proluton deport iğne vuruluyorum şimdi geçti ama ilaçlara hala devam diyor doktorum....

yanlız belirtmek isterim benim transfer falan yok doğal yollardan gebelik
....

kesinlikle progesteron iğne daha faydalı ben alman hastanesinde transfer yaptırdım ve bu soruyu da doktoruma çok sordum iğneler daha faydalı çünkü direk kas içine yapılıyor vücuda giren progesteron oranı daha fazla bu da bebek için daha az risk demek dedi ve ben transferden sonra her akşam 2ampul progesteron iğne oluyorum iğneleri eşim yapıyor çok basit doktorunuzdan rica edip öğrenebilirsiniz progesteron 25mg lık 2 ampulü bir şırıngaya çekip veriliyor yani her akşam 50mglık progesteron iğne oluyorsunuz hap tavsiye edilmiyor ya da jel...

arkadaşım ben de jeli hiç sevmiyorum sonradan hep geri geliyor ilacı kestikten sonra bile geri geliyordu.ben de bu sefer dr dan iğne istemeyi düşünüyorum ama nasıl vurulur ki becerebilir miyiz ki bildiğimiz iğne gibi mi kalçadan mı nasıl ...

arkadaşlar bendede düşük riski var diye dr yat diyor. sabah akşam crinone jel kullanıyorum. 3 günde 1 proluto iğne vuruluyorum. ama kimisi progestan tb alıyor. acaba jel mi tabletmi iyi. bilemiyorum. benim kan progesteron seviyem düşük çünkü. cevap yazarsanız sevinirim

iğneyi 3 güne bir tableti sabah akşam iki verdi bana..şimdilik faydalı gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…