benim adetim düzenlidir,27,28,29 günde bir olurum mutlaka. Hormon değerlerim iyi bir sorun yok. Ama hamile kalamıyorum. Rahim filmi çektirdim,sol tüp tıkalı rahim ağzı dar ve tıkalı çıktı. Doktorum açtım dedi. Şimdi başka doktora gidiyorum. Rahim filmi sonucuma baktı. Tüpler enfeksiyondan tıkanır doktor bunu anlamalıydı dedi. Reglimin 3. Günü gittim. Bana 6 tane antibiyotik iğne,ilaç verdi. Onlar bitince hemen ardından monodox antibiyotik ve bio kadın fitil verdi devam etmem için. Şu an fitil antibiyotik ve prumolite devam ediyorum. Şu an reglimin 19. Günündeyim. İlacı da 5 gündür kullanıyorum. 10 gün kaldı bitmesine. İnternette hamileliğe hazırlamak ve enfeksiyon kurutmak için de verilir yazıyordu. Baya bir uğraştım hamile kalmak için birçok şey yaptım. Bakalım bu seferde bunları deniyorum. Doktorum 3 aya kadar hamile kalırsın hatta bu ay Bile bekliyorum dedi. Bu forumda tesadüf gördüm benim doktorumun tedavi yöntemiyle hamile kalanları. Ama çok eskiden yazmışlar cevap alamadım. 36 yaşındayım. Doktor ne çatlatma iğnesi ne aşılama lafını ağzına aldı. Healde önce enfeksiyonu halledecek. Çünkü hamile kalamamamın sebebinin yüksek ihtimal bu olduğunu söyledi